Quantcast
THE STREAM

Μυστηριώδης ήχος κλανιάς διακόπτει βιντεοκλήση του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ

Ένα πολύ ιδιαίτερο αέρα στα πανιά του φαίνεται πως έχει ο αντίπαλος του Τραμπ για την προεδρία, Τζο Μπάιντεν


THE NEWSROOM · 28 Μαΐου 2020

Ακάθεκτα συνεχίζονται τα Λέσλι Νίλσεν σκηνικά με πρωταγωνιστές κορυφαίους παράγοντες της Αμερικανικής πολιτικής ζωής. Μετά το ακόμη ανώνυμο καζανάκι που διέκοψε θριαμβευτικά ένα live stream συνεδρίασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ήρθε η σειρά ενός άλλου live stream να διακοπεί από έναν εξίσου περήφανο ήχο.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα και υποψήφιος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, Τζο Μπάιντεν, έκανε βιντεοκλήση με τον κυβερνήτη της Πενσιλβάνια Τομ Γουλφ, όταν η κουβέντα τους διακόπηκε από έναν ευδιάκριτο πλην υπόκωφο ήχο παραγωγής αερίων από το κατώτερο πεπτικό σύστημα. Κοινώς, μάλλον κάποιος την αμόλησε – αν και όπως στην περίπτωση του καζανακίου, δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος.

Η επίμαχη στιγμή ήταν την ώρα που ο Μπάιντεν ρωτούσε για το «ανθρώπινο κόστος» που θα πληρώσει η Πενσιλβανία αν δεν δεχτεί γρήγορα οικονομική ενίσχυση από τα ομοσπονδιακά ταμεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη τη στιγμή ο άνθρωπος με το χρίσμα των Δημοκρατικών φαίνεται να γέρνει προς τα πίσω στην καρέκλα του, ενώ ο Γουλφ να ανοιγοκλείνει τα μάτια του και να κουνάει το κεφάλι του αμέσως μετά τον ήχο.

Δείτε το βίντεο:

Η είδηση προφανώς ενθουσίασε ιδιαίτερα τους οπαδούς του επίσης φινετσάτου αντιπάλου του, Ντόναλντ Τραμπ, με τον γιο του πλανητάρχη να δημοσιεύει σχετική ανάρτηση στο Twitter. Οι δε υπεύθυνοι της καμπάνιας του Μπάιντεν αρνήθηκαν να δώσουν κάποια απάντηση στην αντίστοιχη ερώτηση του BuzzFeed News, αρκούμενοι στο λιτό «χαιρόμαστε που αφιερώνετε πόρους σε αυτή την σημαντική ιστορία».

Η αλήθεια είναι προφανώς αδύνατο να εξακριβωθεί χωρίς ενδελεχή έρευνα. Το BuzzFeed News πάντως έκανε ένα μίνι γκάλοπ μεταξύ των αναγνωστών του, οι οποίοι φαίνεται να έχουν καταλήξει σαφώς στο ποια είναι η αλήθεια:

Ίσως να χρειάζεται και στις τηλεδιασκέψεις μάσκα, ποιος ξέρει.

Best of internet