Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη: 20χρονοι Εσκομπάρ μεταφέρουν 5 κιλά ηρωίνη με το ΚΤΕΛ, συλλαμβάνονται

Άδοξο ήταν το τέλος του crew των narcos που θα μπορούσε να ονομαστεί «Η συμμορία των ΚΤΕΛ»


THE NEWSROOM · 28 Μαΐου 2020

Μία απίστευτης έμπνευσης πατέντα σκαρφίστηκαν τρεις επίδοξοι Εσκομπάρ για να μεταφέρουν την ηρωίνη τους. Οι νεαροί drug dealers έψαχναν έναν γρήγορο βολικό και οικονομικό τρόπο για να φτάσει μία ποσότητα πρέζας στη Θεσσαλονίκη όπου θα πωλούνταν.

Πρέπει να το σκέφτηκαν πάρα πολύ, διότι κατέληξαν σε ένα από τα πιο ξεχού μέσα μεταφοράς της χώρας: Το πιο αγαπημένο μέσο υπεραστικής μετακίνησης στην Ελλάδα, το ΚΤΕΛ. Έτσι, ένας 25χρονος πήρε το ΚΤΕΛ από την Αθήνα έχοντας μαζί του ένα σάκο που περιείχε 5 κιλά και 83 γραμμάρια ηρωίνης σε 10 δέματα, και ξεκίνησε για τη Θεσσαλονίκη.

Οι αποσκευές του 25χρονου

Δυστυχώς και παρά την προπαρασκευαστική μελέτη που είχε γίνει, το πλάνο απέτυχε. Όταν ο νεαρός narco βγήκε από το υπερηχητικό λεωφορείο τα ξημερώματα της Τετάρτης 28/5, βρήκε τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης να τον περιμένουν, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Μετά από έρευνα, συνελήφθη στην περιοχή Νέα Μαγνησία λίγες ώρες μετά άλλος ένας 25χρονος που φέρεται να ήταν ο ηγέτης της φάσης, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 21χρονος.

Οι δύο συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και στη συνέχεια λογικά θα βρεθούν στον ανακριτή για την απολογία τους. Τις τελευταίες λίγες μέρες φαίνεται πως έχουν συλληφθεί  στην περιοχή περισσότερα από 10 άτομα για  περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών (χωρίς βέβαια να διευκρινίζεται αν ήταν 5 κιλά ηρωίνη ή 5 γραμμάρια φούντα).

Τόσο pro όσο η τριάδα του ΚΤΕΛ όμως αποκλείεται να ήταν.

(πηγή)

 

Best of internet