Quantcast
THE STREAM

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος ψήνει παίκτρια να πάει και στο GNTM, τώρα που γυρνάει

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε ένα πρόχειρο μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού στη Μάρλεν


THE NEWSROOM · 26 Μαΐου 2020

Επαγγελματικές προτάσεις και εκτός κουζίνας φαίνεται πως μπορεί να κάνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Η νέα ιδιότητα του πολυτάλαντου κριτή προέκυψε μετά από συζήτηση με τη Μάρλεν, και πιο συγκεκριμένα όταν τη ρώτησε γιατί θέλει να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο και τι σκοπεύει να το κάνει.

Τότε, η Μάρλεν τον πληροφόρησε ότι θα ήθελε να πάει να ζήσει στο Λος Άντζελες, όπου η ανάπτυξη της βιομηχανίας του plus size μόντελινγκ έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλη ζήτηση. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο έριξε την ιδέα του ο Λ. Κουτσόπουλος: Αφού πήγε που πήγε στο MasterChef ως fan της μαγειρικής, γιατί να μην πάει και στο GNTM ως fan του μόντελινγκ;

Η Μάρλεν δυστυχώς δεν φάνηκε να ψήνεται και δήλωσε ότι δεν προτίθεται να το κάνει αυτό γιατί το μόντελινγκ είναι απλά ένα χόμπι. Επίσης, γιατί το GNTM δεν έχει τον Κουτσόπουλο για κριτή – ένα ομολογουμένως μεγάλο μειονέκτημα.

Δείτε το βίντεο:

Αυτά αλλάζουν εύκολα βέβαια. Υπενθυμίζουμε εδώ πως αποφάσισε ένας συμπαίκτης της Μάρλεν να συμμετάσχει στην εκπομπή (το αν βρήκε αυτά που έψαχνε βέβαια, είναι ένα άλλο θέμα):

Από την άλλη γιατί να μην γίνει κριτής και στο GNTM ο Κουτσόπουλος, εμείς σίγουρα θα το βλέπαμε.

Best of internet