Quantcast
THE STREAM

Δήμαρχος στο Περού σπάει την καραντίνα για ποτάρες, κρύβεται σε φέρετρο για να μην συλληφθεί

Η περουβιανή πραγματικότητα μόλις αντέγραψε το λατρεμένο μας Coffin Dance meme


THE NEWSROOM · 22 Μαΐου 2020

Βγαλμένη από γνωστό κλιπάκι με τον Τάκη Τσουκαλά (αλλά χωρίς κάδους) είναι η ιστορία της σύλληψης ενός δημάρχου στο Περού. Ο Χάιμε Ρολάντο Ουρμπίνα Τόρες, δήμαρχος της μικρής πόλης Τανταρά στο νότιο Περού μπουζουριάστηκε από την αστυνομία γιατί αποφάσισε ότι η ζωή είναι πολύ σύντομη για να τηρούμε καραντίνες και τέτοια.

Έτσι, αποφάσισε να αράξει με τα φιλαράκια του και να τα κοπανήσουν σαν άνθρωποι, σαν μία σύντομη σπονδή στο εφήμερο της ανθρώπινης ύπαρξης (ή κάτι τέτοιο). Δυστυχώς η φασάρα τους διακόπηκε από την αστυνομία, η οποία έκανε ντου στο χώρο για να τους συλλάβει και να τους κουβαλήσει μέχρι το αστυνομικό τμήμα.

Γενικά φαίνεται φοβερός τύπος:

Τότε, ο Τόρες σκέφτηκε ότι να χωθεί σε ένα φέρετρο και να κάνει το νεκρό ήταν το καλύτερο χαρτί του για να γλιτώσει τη σύλληψη. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό σημαίνει ότι στο χώρο υπήρχε ένα τουλάχιστον διαθέσιμο (άδειο) φέρετρο, το οποίο σημαίνει στην καλύτερη περίπτωση ότι άραζαν στην αποθήκη γραφείου κηδειών.

Δείτε τη φωτογραφία:

Σε αυτή την κρίσιμη πληροφορία πρέπει επίσης να προστεθεί ότι σύμφωνα με την εφημερίδα Mercurio, ο κ. Τόρες ηταν τελείως κομοδίνο από τα ξίδια όταν αποφάσισε να παραστήσει τον νεκρό από κορωνοϊό – γιατί αυτό ακριβώς έκανε, αν δεν έγινε κατανοητό. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι κατηγορείται από τους ντόπιους ότι δεν επέβαλε κανένα μέτρο για την πανδημία, αλλά και ότι όλο αυτό το διάστημα πάτησε μόλις 8 μέρες στην πόλη.

Η αντίδραση των ντόπιων είναι πολύ λογική γιατί στο Περού με τα 30+ εκατομμύρια των κατοίκων του, η κατάσταση δεν είναι και πολύ καλή. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 108.769 κρούσματα κορωνοϊού και έχουν καταγραφεί 3.148 θάνατοι.

Δεν θέλει πολλή σκέψη λοιπόν ποιο κομμάτι θα έπρεπε να είναι ο ύμνος του συγκεκριμένου δημάρχου:

(πηγή)

 

 

 

Best of internet