Quantcast
THE STREAM

“Ψωμί-Παιδεία-Θεία Κοινωνία”: Τα μπάχαλα ενάντια στο 5G και τα εμβόλια φτάνουν Ελλάδα

Πεφωτισμένοι Έλληνες διαδήλωσαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενάντια στην χούντα των γιατρών και των εταιρειών ίντερνετ


THE NEWSROOM · 18 Μαΐου 2020

Τι είναι αυτό που έλειψε περισσότερο από την Ελλάδα μας αυτές τις δύσκολες μέρες; Σωστά απαντήσατε, ένα κίνημα που να μπορεί να αντισταθεί στην κρατική/ιατρική/επιστημονική χούντα του social distancing και των εμβολίων, σαν αυτά που είδαμε (και ζηλέψαμε) στις ΗΠΑ του ηγέτη μας του Τραμπ.

Ευτυχώς όμως για μας και τα παιδιά μας, κάποιοι πεφωτισμένοι Έλληνες αποφάσισαν να μην αφήσουν την χώρα να γίνει αυτιστική. Την Παρασκευή (15/5) που μας πέρασε είχαμε την χαρά να γίνουμε μάρτυρες των πρώτων αντιιατρικών διαδηλώσεων, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαμαρτυρίες ήταν πλήρως ενημερωμένες για τις πιο πρόσφατες θέσεις του κινήματος διεθνώς, καθώς είχαν στο πρόγραμμά τους και την αντίθεση στο 5G ίντερνετ:

Δείτε τις φωτογραφίες από τη συγκέντρωση της Αθήνας:

Οι διαδηλωτές απαίτησαν το σεβασμό της ελευθερίας τους, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την ελευθερία τους να μην εμβολιαστούν:

Eνώ υπήρχε μία πολύ funky εκδοχή του «μην παραχαράσσετε την ιστορία»:

Στη δε Θεσσαλονίκη, οι διαδηλωτές δεν ξέχασαν ότι όλα αυτά είναι πλάνο της Νέας Τάξης Πραγμάτων:

Παρουσιάζει ενδιαφέρον πάντως το ότι οι διαδηλωτές διαδήλωσαν ενάντια στο 5G με τα κινητά τους να είναι στο 4G, από την άλλη βέβαια ένα 1 g είναι 1 g.

Best of internet