Quantcast
THE STREAM

«Τα Σπάτα δε θα τα ξαναβρίσεις»: Ο Δήμαρχος Σπάτων ζητά τα ρέστα από αυτόν της Αγ. Παρασκευής

Οι δήμαρχοι Σπάτων και Παιανίας έβγαλαν ανακοίνωση που ζητούν από τον Βασίλη Ζορμπά να ανακαλέσει


THE NEWSROOM · 8 Μαΐου 2020

Όταν εστιάζαμε προχτές στις φοβερές κατηγορίες που απηύθυνε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι ο αντίλογος θα έρθει τόσο γρήγορα. Ο κ. Βασίλης Ζορμπάς είχε πληροφορήσει το ανυποψίαστο κοινό ότι οι άνθρωποι που συνωστίζονταν στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή δεν είναι ντόπιοι, αλλά Σπαταναίοι ή Παιανιώτες.

Οι οποίοι μάλιστα πιθανώς ανέχονται το σκανδαλωδώς δύσκολο πάρκινγκ της περιοχής για ψωνίσουν (ή να εμπορευτούν ντραγκς):

«Η πλατεία του Αη- Γιάννη έχει γίνει άβατο εδω και πολλά χρόνια. Οι συντριπτική πλειοψηφία των γύρω κατοίκων της πλατείας δεν μπορούν να την χρησιμοποιήσουν. Είχαμε μέχρι πρότινος το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και όχι μόνο.

Αυτοί που συγκεντρώνονταν, εκτός ελαχίστων νεαρών από την Αγία Παρασκευή, οι υπόλοιποι έρχονταν από άλλες περιοχές Σπάτα, Παιανία, Χαλάνδρι, Αιγάλεω, Γλυκά Νερά, Νέα Ιωνία και πάει λέγοντας. Είναι ωραία η πλατεία μας και την αγάπησε όλη η Αττική ή έχουμε καλή πραμάτια; Μάλλον το δεύτερο.»

Η πλατεία του Αη- Γιάννη έχει γίνει άβατο εδω και πολλά χρόνια . Οι συντριπτική πλειοψηφία των γύρω κατοίκων της…

Gepostet von Βασίλης Ζορμπάς am Dienstag, 5. Mai 2020

Ο οργισμένος αντίλογος όμως δεν ήρθε (μόνο) από τον ναρκωχίπικο και πιθανώς μπαχαλοσατανιστικό όχλο της πλατείας, αλλά και από δύο θεσμικούς παράγοντες. Αυτοί είναι ο δήμαρχος , Ισίδωρος Μάδης και ο δήμαρχος Αρτέμιδας-Σπάτων, Δημήτρης Μάρκου: Οι δύο δήμαρχοι προχώρησαν σε κοινή δήλωση, όπου ζητούν από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής να καλέσει.

Όπως αναφέρουν:

«Τα όσα τα τελευταία 24ωρα διαδραματίζονται στην Αγία Παρασκευή μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν σε κάθε υπεύθυνο πολίτη. Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για τη μετακύλιση όποιων ευθυνών αλλού.

Η δήλωση του συναδέλφου δημάρχου Αγίας Παρασκευής για εμπλοκή ατόμων από την Παιανία, τα Γλυκά Νερά και τα Σπάτα στο υπαίθριο πάρτι αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη, πολύ περισσότερο που επιχειρείται και σύνδεσή τους με τον κόσμο των ναρκωτικών ουσιών.

Ο κ. Ζορμπάς υποθέτουμε ότι έχει τα στοιχεία εκείνα που στοιχειοθετούν τα λεγόμενά του και τα έχει καταθέσει ήδη στις αστυνομικές αρχές. Σε κάθε άλλη περίπτωση οφείλει να ανακαλέσει. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να στοχοποιηθούν οι πολίτες των δήμων Παιανίας και Σπάτων – Αρτέμιδος.»

Αν δεν ανακαλέσει ο κ. Ζορμπάς, το επόμενο λογικό βήμα είναι να μονομαχήσει με έναν εκ των δύο αντιπάλων του στη μέση της Λεωφόρου Μεσογείων.

Best of internet