Quantcast
THE STREAM

Ψηφιακό live του Μαχαιρίτσα για να ξεδώσει η νεολαία εκτός πλατείας κάνει η Νέα Σμύρνη

Ο δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης έχει τη λύση για να μη γίνει η πλατεία του όπως αυτή της Αγίας Παρασκευής


THE NEWSROOM · 8 Μαΐου 2020

Δεν είναι μόνος του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής στη σταυροφορία του ενάντια στα ανεύθυνα πάρτι άνιμαλς (και τους Σπαταναίους εμπόρους ναρκωτικών). Τις ίδιες ανησυχίες εκφράζει κι ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, ο οποίος μιλώντας στο OPEN δήλωσε όχι μόνο ότι περιπολεί ο ίδιος μαζί με τους αστυνομικούς για να τσεκάρουν ποιος εφαρμόζει το νόμο και ποιος όχι, αλλά και ότι θα βάλει λουκέτο στην πλατεία Νέας Σμύρνης αν χρειαστεί.

Όπως είπε:

«Δεν φτάσαμε ακόμα στο σημείο να κλείσουμε την πλατεία όπως έγινε στην Αγία Παρασκευή. Εγώ με ένα κλιμάκιο της ΓΑΔΑ, τέσσερα άτομα αστυνομικοί και ένας αξιωματικός, μαζί με μένα, περνάμε κάθε βράδυ από όλα τα καταστήματα της πλατείας.

Τους επισημαίνουμε ποια είναι όλα τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται και αυτό έγινε και χθες, 21:00-23:00. Γίνεται σαφές ότι εάν δεν συμμορφωθούν, θα αναγκαστώ να κλείσω την πλατεία, πράγμα που θα επιδεινώσει την ήδη βεβαρημένη κατάστασή τους.»

Ο μεγαλόψυχος δήμαρχος καταλαβαίνει όμως και τις ανάγκες που έχει η νεολαία της περιοχής να ξεσκάσει λίγο βρε αδερφέ – χωρίς όμως να μαζεύεται στην πλατεία. Το σχέδιο είναι το εξής: Ο Δήμος θα διοργανώσει μία ηλεκτρονική συναυλία: Το βράδυ του Σαββάτου 100 μεγάφωνα σε 30 σημεία της Νέας Σμύρνης, τα οποία θα παίζουν μία συναυλία που είχε κάνει στην περιοχή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, που δυστυχώς έφυγε πολύ νέος πέρσι τον Σεπτέμβριο.

«Πρέπει να δώσουμε μία διέξοδο στα νέα παιδιά. Δεν λέμε να μην συνωστίζονται, αλλά λέμε να μένουν στις γειτονιές τους. Το βράδυ του Σαββάτου σκοπεύουμε να στήσουμε 100 μεγάφωνα σε 30 περιφερειακά σημεία της πόλης και θα προβάλλεται ηλεκτρονικά μία συναυλία που έδωσε στη Νέα Σμύρνη ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.»

Κι εκεί τα πράγματα θα είναι αυστηρά, φυσικά. Μη μπερδεύεστε:

«Εάν σε κάποιο σημείο διαπιστωθεί συγχρωτισμός θα τραβήξω την πρίζα και όλο το event θα τελειώσει.»

Έχουμε την αίσθηση ότι ακόμη και ο πρόεδρος του fan club του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θα έχουν κάποιες επιφυλάξεις γι’αυτή την πρόταση.

Best of internet