Quantcast
THE STREAM

«Είναι vegan και τρώει σαλάμια στα κρυφά »: Συγκλονιστικές καταγγελίες στο Masterchef

Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας προς την συμπαίκτριά της, Ντέμη, κόβει την ανάσα


THE NEWSROOM · 5 Μαΐου 2020

Δεν ξέρουμε πως ακριβώς μπορεί να χαρακτηριστεί μία κατηγορία όπως αυτή που συνέβη στο χτεσινό MasterChef. Μία γνωστή για τους αγγελικούς της τρόπους παίκτρια κατήγγειλε μία άλλη παίκτρια για θεμελιώδη υποκρισία, η οποία μάλιστα αφορά τις διατροφικές της συνήθειες.

Πιο συγκεκριμένα, η  Κατερίνα δήλωσε ότι η Ντέμη απλά ισχυρίζεται ότι είναι βίγκαν. Η δεύτερη έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι είναι βίγκαν και μάλιστα με ένα βίγκαν πιάτο είχε πάρει και την ποδιά της. Επίσης, έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι λεσβία – ένας συνδυασμός ιδιοτήτων που ίσως αρκεί για να μπει στο ραντάρ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, καθώς δεν είναι απίθανο να είναι και μάγισσα.

Η αξιαγάπητη συμπαίκτριά της όμως ισχυρίζεται ότι η βίγκαν φιλοσοφία της Ντέμης καταρρέει τα βράδια. Όπως είπε:

«Από τη Ντέμη τι περιμένεις; Κατεβαίνω κάτω στις 3 η ώρα τη νύχτα και τη βρίσκω να τρώει σαλάμια και τυριά. Αλλά εδώ είμαστε vegan. Άμα κάνω και ανοίξω το στόμα μου, θα τους κάψω όλους.»

Είναι αδύνατον φυσικά να γνωρίζουμε αν οι ισχυρισμοί της Κατερίνας είναι αληθινοί, όπως και το αν έχει όντως να προσκομίσει κάτι για όλους εκεί μέσα. Δείτε το βίντεο:

Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει αφιερωμένη απάντηση από τη μεριά της Ντέμης, μην ξεχνάτε ότι μπορεί να είναι και μάγισσα.

Best of internet