Quantcast
THE STREAM

Ο Δάντης παθαίνει Νίτσε αλλά με autotune, βγάζει τραγούδι «Δεν υπάρχει Θεός»

Ένας αρχιμανδρίτης όμως δεν πρόκειται να το αφήσει αυτό να περάσει έτσι απλά και ζητά να αποσυρθεί


THE NEWSROOM · 29 Απριλίου 2020

Σαν να μην μας έφταναν όλα τα υπόλοιπα, μάλλον θα ζήσουμε την Κόλαση του (Χρήστου) Δάντη. Ή έστω θα την ζήσει ο ίδιος, γιατί αποφάσισε να τα βάλει με το Θεό τον ίδιο. Κι αν δεν ασχοληθεί ο Κύριος με τον κύριο Δάντη, τότε θα ασχοληθούν οι επί της Γης εκπρόσωποί του.

Τι έχει συμβεί όμως; Για κάποιο λόγο που εμείς οι κοινοί θνητοί αδυνατούμε να κατανοήσουμε, ο τραγουδιστής που μας έχει χαρίσει το αξεπέραστο «Καριόλα σε μισώ», και με το αξεπέραστο εννοούμε ότι ακόμη να συνέλθουμε από αυτή την καταιγίδα αισθητικής. Μετά από αυτό είχε επίσης ξεσπιτώσει κάτι haters, αλλά το βασικό είναι ότι προσπαθούσε να ανακαλύψει τα μυστικά του autotune.

Το αποτέλεσμα είναι κατ’εμάς κάτι ανάμεσα σε FY και Γκούτσι Φόρεμα, όμως το πιο πιθανό είναι οι απόψεις όσον αφορά το τι θυμίζει θα είναι όσες και τα views. Ο τίτλος αυτού, «Δεν Υπάρχει Θεός»:

Όπως καταλαβαίνετε, τα σχόλια παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

Η Νιτσεϊκή φάση που περνάει ο Δάντης αναφέρει τα εξής:

«Δεν υπάρχει Θεός, μάλλον πέθανε

κι αν υπήρξε ποτέ μας την έκανε

μας παράτησε να ‘ναι πιο άνετος

ή κάπου θα ‘ναι κλεισμένος τρελός

Δεν υπάρχει Θεός κι ούτε νοιάζεται

που ένας κόσμος στα δύο μοιράζεται

κι αν υπάρχει Θεός,είναι άθεος

και μας δουλεύει από πάνω εντελώς.»

Ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Ζιομπόλας πάντως δεν το βρήκε και τόσο ευρηματικό. Για την ακρίβεια, ζητά να αποσυρθεί, γιατί όπως είπε:

«Αυτός ο άνθρωπος ξεπέρασε κάθε όριο! Γενικά ακούμε εις βάρος του Θεού, αλλά όχι να τον μηδενίσουμε και να τον θίξουμε και να ειρωνευτούμε το θείο. Απορώ αυτός ο άνθρωπος πού το πάει, γιατί ξέσπασε έτσι, τι συνέβη.

Δεν βλέπει εκκλησίες; Δεν κάναμε Πάσχα; Πώς τα απορρίπτει όλα αυτά; Αυτός το έγραψε, αλλά φταίνε κι αυτοί που δέχτηκαν να το κυκλοφορήσουν. Ζητάω οπωσδήποτε να αποσυρθεί, θίγει όσια και ιερά. Για όνομα του Θεού.»

Ελπίζουμε να λήξει ειρηνικά όλο αυτό, ιδανικά με ένα feat. Πέτρου Γαϊτάνου στο επόμενο κομμάτι.

 

 

Best of internet