Quantcast
THE STREAM

«Διατηρητής Απόστασης»: Αγρινιώτικο ινοβέισον λύνει για πάντα το social distancing

Ένας συνταξιούχος κατάφερε να δώσει τη λύση εκεί που όλοι έχουν αποτύχει


THE NEWSROOM · 29 Απριλίου 2020

Όπως είχε αποδειχθεί εδώ και μήνες, από την εποχή που απαγορεύθηκε το τσιγάρο στο εσωτερικό των μαγαζιών,  η ελληνική επαρχία είναι πλούσια σε ιδέες για την αντιμετώπιση των κρίσεων. Μπορεί η πατέντα ενός Σερραίου, η οποία σκόπευε στον ειρηνικό συμβιβασμό καπνιστών και μη να μην υιοθετήθηκε τελικά, όμως απέδειξε την δύναμη του επαρχιώτικου ινοβέισον:

Η λύση για το κάπνισμα δόθηκε στο Ροδολίβος Σερρών!!!

Gepostet von Μαριος Μπουραζανης am Dienstag, 19. November 2019

Τότε ήταν τας Σέρρας, τώρα είναι η χιλιοτραγουδισμένη Λεπενού Αγρινίου. Τότε ήταν η απαγόρευση του καπνίσματος, τώρα είναι τα μέτρα ασφαλείας για την ανακοπή της μετάδοσης του κορωνοϊού. Το βασικό με το social distancing είναι ότι χρειάζεται distance, όμως εδώ στην Ελλάδα είμαστε πολύ social. Πως γίνεται να συμβιβαστούν όλα αυτά;

Εύκολο, αγαπητές φίλες και φίλοι, γιατί ένας συνταξιούχος δάσκαλος μας έχει ήδη δώσει τη λύση. Αυτή επιδεικνύεται μάλιστα σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, στο οποίο μπορούμε να δούμε με τα μάτια μας τον εκπληκτικό «Διατηρητή απόστασης». Με τη χρήση του συγκεκριμένου στεφανιού, μπορεί κανείς να κυκλοφορήσει όπου θέλει – το χειρότερο που μπορεί να του συμβεί είναι να φρακάρει:

 

Διατηρητής απόστασης για Κορονοιό. Πας βόλτα και δε σε σταματάει κανείς.

Gepostet von Bakogiannis Panos Glistra am Sonntag, 26. April 2020

Ελπίζουμε να προλάβει να το πατεντάρει και να το εξάγει πριν τελειώσει η πανδημία, κρίμα είναι.

Best of internet