Quantcast
THE STREAM

Χανιά: Αντιδήμαρχος θα φάει 5 χιλιάρικα πρόστιμο γιατί βγήκε για ψάρεμα

Μία τελείως δικιά του ερμηνεία έδωσε στις οδηγίες για υποχρεωτικό κοκούνινγκ ένας αντιδήμαρχος της περιοχής


THE NEWSROOM · 16 Απριλίου 2020

Είτε με καραντίνα είτε χωρίς, και οι (αντι)δήμαρχοι έχουν ψυχή. Μετά τη δήμαρχο Κέρκυρας που αποφάσισε να πάει στην εκκλησία (και να κερδίσει μία δικάσιμο για την αφοσίωσή της στη θρησκεία μας), ένας αντιδήμαρχος του δήμου Αποκορώνου στον νομό Χανίων κέρδισε μία σύλληψη επειδή βγήκε έξω να κάνει το κέφι του.

Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει, ειδικά αυτές τις μέρες που ο κόσμος τρώει πρόστιμα επειδή το έσκασε από το κοκούνινγκ με μία σούβλα στον ώμο, είναι ότι ο εν λόγω τοπικός ανθυποάρχοντας δεν αμάρτησε για το αρνί, αλλά για το ψάρι. Πιο συγκεκριμένα, πιάστηκε να ψαρεύει τη Μεγάλη Δευτέρα στη θαλάσσια περιοχή της Γεωργιούπολης.

Το ότι το Λιμενικό έχει απαγορεύσει τη χρήση θαλάσσιων ιδιωτικών μέσων αναψυχής δεν είχε καμία σημασία, όπως και το ότι έκανε social distancing μέσα στη βάρκα μαζί με τον πατέρα του. Δίπλα μάλιστα υπήρχε κι άλλη μία βάρκα, κάτι που σημαίνει ότι το αντάρτικο κατά της καραντίνας απέκτησε το δικό του στόλο.

Δυστυχώς οι τρεις αλιείς θα πληρώσουν το ψάρι πιο ακριβό κι από όσο θα ήταν αν το έπαιρναν με delivery από την Κασπία θάλασσα (οκ, περίπου). Το λιμενικό τους συνέλαβε, τους έριξε από 5 χιλιάρικα πρόστιμο στον καθένα και ξεκίνησε και αυτόφωρη διαδικασία για παραβίαση των κανόνων αλιείας.

Δείτε το βίντεο:

Αν μη τι άλλο, αμάρτησαν για μία πιο υγιεινή διατροφή.

(πηγή)

 

Best of internet