Quantcast
THE STREAM

Με την τεχνική «Μένουμε Σπίτι (μας)» τη σκαπούλαρε από το αυτόφωρο ο παπάς στο Κουκάκι

Ο ιερέας Γεώργιος Σχοινάς κατάφερε να αποφύγει την ΕΛΑΣ που τον αναζητούσε με το να μείνει μέσα στο σπίτι του


THE NEWSROOM · 14 Απριλίου 2020

Νικητής στο «Catch me if you can» με την ΕΛΑΣ κατάφερε να βγει ο παρτιζάνος ιερέας του Κουκακίου, Γεώργιος Σχοινάς. Το ενδιαφέρον εδώ είναι η τεχνική που χρησιμοποίησε για να μην μπορέσουν να τον εντοπίσουν όσο είναι ενεργό το αυτόφωρο (δηλαδή μέχρι χτες το βράδυ της Δευτέρας 14/4).

Για να μην πεθάνετε από την αγωνία, ο παπάς ήταν κλεισμένος στο σπίτι του (το οποίο είναι επίσης στο Κουκάκι), κάτι το οποίο φαίνεται πως κατάφερε να παραπλανήσει πλήρως τις διωκτικές αρχές. Αν το σκεφτεί κανείς, είναι λογικό ότι δε θα πέρναγε ποτέ από το μυαλό της Αστυνομίας να τον ψάξει στο σπίτι του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνάδελφός του από την Κέρκυρα δεν έδειξε καμία ενεργητικότητα και απλά πήγε μόνος του στον Εισαγγελέα (και πήρε και δικάσιμο).

Γιατί αν θες να κρυφτείς, πας εκεί που δε σε περιμένει κανένας, έτσι δεν είναι; Τουλάχιστον μεγαλοφυές. Επίσης, μιλώντας στο OPEN δήλωσε ότι σκαπούλαρε το αυτόφωρο για να γλιτώσει «τα παρατράγουδα».

Δείτε το βίντεο, :

Ο κ. Σχοινάς, ο οποίος είναι επίσης ενεργός χρήστης του Facebook, δημοσίευσε και μία δήλωση που εξηγεί και πολιτικά γιατί απέφυγε το αυτόφωρο, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Εκεί μεταξύ άλλων ότι αναφέρει ξεκίνησε να κάνει κλειστή τη λειτουργία, παρότι ο κόσμος ήταν κολλημένος στα παράθυρα σαν να ήταν όλοι 15χρονα και να έπαιζε μέσα η Ariana Grande. Όταν αυτή τελείωσε και με τους παρευρισκόμενους να τον παρακαλάνε να τους αφήσει να κοινωνήσουν, τότε αυτός δεν άντεξε και τους έκανε τη χάρη.

Για την ιστορία, δηλώνει επίσης ότι τους προέτρεψε να κρατάνε τις προβλεπέ αποστάσεις (κι ότι αυτοί το τήρησαν). Αυτό ακριβώς που επιβεβαιώνουν και οι εικόνες, δηλαδή:

Αυτή ήταν η δήλωση του κ. Σχοινά:

Ταύτα με πολύ αγάπη προς όλους και προς ενημέρωση. Εύχεστε να έχει όλος ο κόσμος Καλή Ανάσταση !

Gepostet von Georgios Schinas am Montag, 13. April 2020

Ας το δουν στην ΕΛΑΣ να τον φέρουν σε κανένα σεμινάριο μετεκπαίδευσης πάνω στην αναζήτηση φυγάδων.

Best of internet