Quantcast
THE STREAM

Η Όλγα Τρέμη παραιτήθηκε από την ΕΡΤ, αν δεν είχατε παρατηρήσει ότι ήταν εκεί

Την εβδομάδα των Παθών επέλεξε η γνωστή παρουσιάστρια για να τα βροντήξει από την ΕΡΤ


THE NEWSROOM · 13 Απριλίου 2020

Δεν ξέρουμε αν έπαθε κάτι σοβαρό, αν βρήκε κάτι καλύτερο, αν τσακώθηκε με τη διεύθυνση της ΕΡΤ ή αν απλά της τα έσκασε η Μεγάλη Δευτέρα, όμως η Όλγα Τρέμη αποφάσισε έτσι ξαφνικά να την κάνει από την ΕΡΤ. Η εκπομπή που παρουσίαζε η γνωστή δημοσιογράφος ήταν το «10», η οποία παιζόταν κάθε μέρα εκτός Παρασκευής, χωρίς όμως να κάνει και κανένα φοβερό σουξέ από τηλεθέαση.

Όπως λέει η σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η κυρία Ολγα Τρέμη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «10» της ΕΡΤ1. Η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διακεκριμένη δημοσιογράφο για τη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση και τη σημαντική συμβολή της στην αντικειμενική ενημέρωση και την αξιοπιστία που οφείλει να υπηρετεί η ΕΡΤ.»

Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πιο επιβεβαιωμένη πληροφορία ούτε για τον ακριβή λόγο που η κ. Τρέμη παραιτήθηκε, ούτε για το τι σκέφτεται να κάνει μετά, αν και έχουν ακουστεί φήμες και για τα δύο: Ότι αποχώρησε δηλαδή λόγω μέτριας τηλεθέασης ή λόγω έντασης σε ένα πάνελ όπου συμμετείχε κι ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης. Σχετικά με την καριέρα της,  δύο ενδεχόμενα θα μπορούσαν να είναι σύμφωνα με τις Τυπολογίες το Open η το αναγεννημένο Mega.

EUROKINISSI

Στα social media παρουσιάστηκαν αρκετές ακόμη όψεις του εν λόγω δράματος:

Best of internet