Quantcast
THE STREAM

Έληξε η προθεσμία να γίνετε ο Ρόμπιν του Μπάτμαν Σωτήρη Τσιόδρα, αν κάτι τέτοιο θέλατε

Σήμερα το μεσημέρι κατατέθηκαν οι τελευταίες (λογικά) αιτήσεις για τη θέση βοηθού του γνωστού λοιμωξιολόγου


THE NEWSROOM · 13 Απριλίου 2020

Μία πολύ ξεχωριστή αγγελία για δουλειά θα δέχεται αιτήσεις μέχρι και σήμερα, σε περίπτωση που σας θέλετε να ασχοληθείτε τελείως προσωπικά με τον κορωνοϊό ή σας εμπνέουν οι πανδημίες ως περιβάλλον εργασίας. Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και μόνιμος πλέον συμπαρουσιαστής του Χαρδαλιά κάθε απόγευμα στις 6, Σωτήρης Τσιόδρας, ψάχνει βοηθό.

Έτσι το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών  (ΕΚΠΑ) έχει προκηρύξει μία θέση ακαδημαϊκού υποτρόφου. Αυτή αναφέρει τα εξής:

«[Πρόκειται] για τις ανάγκες υποστήριξης του Επιστημονικού Υπευθύνου Σωτηρίου Τσιόδρα, Καθηγητή Λοιμωξιολογίας της Δ΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «Αττικόν» για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (COVID-19).»

Εκτός από όρεξη για δουλειά, ομαδικό πνεύμα και ό,τι άλλο λένε στις συνεντεύξεις, οι υποψήφιοι χρειάζονται Ιατρικής Σχολής, άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος, ειδικότητα στην Παθολογία με ειδικό ενδιαφέρον στις Λοιμώξεις και ειδικότερα στις Ειδικές Λοιμώξεις και σύντομο βιογραφικό σημείωμα. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν τα έχετε, είναι λίγο δύσκολο να τα αποκτήσετε μέχρι το τέλος της ημέρας, αλλά ποιος ξέρει μπορεί να πάρει παράταση.

Το δε καθημερινό ωράριο θα περιλαμβάνει την ευθύνη της παρακολούθησης σε καθημερινή βάση ασθενών της Μονάδας Λοιμώξεων και το τμήμα νοσηλείας των ασθενών με λοιμώξεις, συμμετοχή σε διεθνείς πολυκεντρικές μελέτες με θέμα λοιμώξεις (καταγραφή ασθενών, μέτρηση εργαστηριακών παραμέτρων) και παρακολούθηση αντιμικροβιακής αγωγής. Α, και τη διδασκαλία φοιτητών της Ιατρικής Σχολής για θέματα λοιμώξεων.

Η υποβολή των αιτήσεων γινόταν αποκλειστικά ηλεκτρονικά και έληξε σήμερα το μεσημέρι της 13ης Απριλίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00. Αυτή ήταν η φόρμα:

Όπως είπαμε βέβαια, μπορεί και να πάρει παράταση , όποτε έχετε το υπόψη αν αποφασίσετε να γίνετε γιατρός μέχρι την άλλη βδομάδα.

 

Best of internet