Quantcast
THE STREAM

Το Μega κάνει αφιέρωμα #ΜένουμεΣπίτι με Αντώνη Ρέμο για να τσεκάρει πόσο αντέχουμε ακόμη

Το μεγκάλο αφιέρωμα στα τραγούδια του Ρέμου θα μας κάνει να ξεχάσουμε όχι μόνο τι βδομάδα είναι, αλλά και τι δεκαετία είναι


THE NEWSROOM · 10 Απριλίου 2020

Ένα τεράστιο «από πότε είναι αυτή η εφημερίδα» θα πλανάται σήμερα πάνω από τις τηλεοράσεις της χώρας. Το χτύπημα μάλιστα θα είναι διπλό και τόσο ισχυρό που θα γκρεμίσει ακόμη και τις πιο ισχυρές άμυνες: Αφενός περιέχει το νεκραναστημένο Mega Channel, αφετέρου τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου.

Πιο συγκεκριμένα, το μεγκάλο κανάλι που αναβοσβήνει σαν ήρωας αστυνομικός αποφάσισε να τεστάρει τις αντοχές μας στο #μένουμεσπίτι με ένα ειδικό custom πρόγραμμα. Σήμερα το βράδυ ο Αντώνης Ρέμος θα κάνει όσο αντέξει (και κυρίως, όσο αντέξουμε) ποτ πουρί στο Mega με τις μεγαλύτερες του επιτυχίες. Αυτό μάλιστα θα γίνει με λίγους μουσικούς και τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας:

Όπως είπε πρόσφατα στο Mega:

«Σύντομα θα περάσουν όλα. Μακάρι να γίνει ένα restart στη ζωή μας αλλά μέχρι τότε πρέπει να γίνουμε πάρα πολύ προσεκτικοί και να ακολουθούμε τις οδηγίες. Το να βγούμε μία βόλτα και να πάμε σπίτι μας δεν είναι υπερβολικό αλλά ας κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να μην απαγορευτεί εντελώς η κυκλοφορία.»

Σκεφτείτε το σαν ομοιοπαθητική κάπως, αν αυτό δεν σας κάνει να φύγετε γυμνοί και ουρλιάζοντας από το σπίτι τότε τίποτα δε θα καταφέρει να σας κάνει να σπάσετε την καραντίνα.

Best of internet