Quantcast
THE STREAM

Πόλη της Ουαλίας παθαίνει Αγρίνιο, καταλαμβάνεται από αλανιάρες κατσίκες

Μήπως οι κατσίκες θα κληρονομήσουν τη Γη μετά τον κορωνοϊό; Κάμερα σε μας


THE NEWSROOM · 31 Μαρτίου 2020

Αποκλείεται να μην έχετε ακούσει δει τις μέρες κάποιο viral post της λογικής «η φύση επιστρέφει νικήτρια σε αυτά που της ανήκουν τώρα που οι άνθρωποι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους». Όπως πχ το tweet με τους κύκνους που γύρισαν πίσω στα κανάλια της Βενετίας:

Πολλές από αυτές τις δημοσιεύσεις είναι hoaxes ή ελλιπής πληροφόρηση (κοινώς παραπληροφόρηση), σύμφωνα με το National Geographic – για κάποιο ακατανόητο λόγο, ό,τι έχει χιλιάδες likes και shares στο Ίντερνετ δεν είναι αυτόματα και αλήθεια. Κάποια όμως είναι αληθινά, όπως το εκπληκτικό βίντεο με ένα τεράστιο κοπάδι κοινωνικά ανεύθυνων μαϊμούδων που πλακώνονται μεταξύ τους σε ένα δρόμο της Ταϊλάνδης:

Μαϊμούδες στην Ελλάδα δεν έχουμε, όμως ένα αντίστοιχο περιστατικό από την Ουαλία μας δίνει ελπίδες ότι θα ζήσουμε κι εμείς μία Disney εκδοχή του post-apocalyptic. Το στόρι έχει ως εξής: Η παραθαλάσσια πόλη Llandudno (Δεν έχουμε ιδέα πως διαβάζεται) είναι άδεια λόγω του lockdown, οπότε ένα κοπάδι από ομολογουμένως πανέμορφα ουαλικά γίδια αποφάσισε να την προσαρτήσει στην επικράτειά του.

Δεν χρειάζεται περαιτέρω περιγραφή, το βίντεο μιλάει από μόνο του:

Μην τα ξαναλέμε βέβαια, όταν τα γίδια καταλάμβαναν την μεγαλούπολη της Αιτωλοακαρνανίας που λέγεται Αγρίνιο, στην Ουαλία έτρωγαν βελανίδια:

 

Best of internet