Quantcast
THE STREAM

Τα Ελληνικά Hoaxes ζητούν απαγόρευση κυκλοφορίας Πρωταπριλιάτικων για κορωνοϊό

Σύμφωνα με τη γνωστή σελίδα, αυτή τη χρονιά είναι απαραίτητα και τα μέτρα social (media) distancing


THE NEWSROOM · 31 Μαρτίου 2020

Πιθανό να το έχετε ξεχάσει, όμως αύριο είναι η 1η Απριλίου, κατά κόσμον Πρωταπριλιά. Θα μπορούσε βέβαια κανείς να πει ότι όλος ο Μάρτιος, αν όχι ολόκληρο το φετινό έτος, είναι μία Πρωταπριλιά διαρκείας, όμως εμείς θα προτιμήσουμε να παραμείνουμε αισιόδοξοι και να πούμε ότι αύριο είναι η αυθεντική (περίπου) εθνική εορτή που αγαπήσαμε.

Το νόημα της συγκεκριμένης ημέρας είναι οι φάρσες και τα άκακα πλην ζουμερά fake news, όπως πχ ότι ο Μένιος Φουρθιώτης κατεβαίνει υποψήφιος με τον Βασίλη Λεβέντη ή ότι ο Πέτρος Γαϊτάνος θα γίνει πρωταγωνιστής σε διαφήμιση Jumbo μετά την Άντζελα Δημητρίου, την Κατερίνα Στανίση και τον Πανίκα Ψωμιάδη. Oh wait, αυτό συνέβη όντως:

Φέτος είναι βέβαια μία δύσκολη χρονιά για λόγους που δεν χρειάζονται εξήγηση αν δεν πέσατε από τον πλανήτη Άρη το προηγούμενο λεπτό. Έχοντας γνώση της βαρύτητας της κατάστασης, η Νέμεση των ψευδών ειδήσεων στην Ελλάδα που λέγεται Ελληνικά Hoaxes αποφάσισε ότι η φετινή Πρωταπριλιά καλό είναι καταργηθεί προκαταβολικά, αν τουλάχιστον τα σχετικά αστεία έχουν να κάνουν με τον κορωνοϊό.

 

Όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση στη σελίδα τους στο Facebook:

Gepostet von Ελληνικά Hoaxes am Montag, 30. März 2020

Αξίζει να σημειωθεί ότι ολόκληρη Google ακύρωσε επίσης τα αστειάκια της για τον ίδιο λόγο. Οπότε, αύριο παρακαλείστε να ασχοληθείτε μόνο με συμβατικού τύπου fake news που θα διαψεύσουν τα Ελληνικά Hoaxes.

Όπως για παράδειγμα αυτό:

Best of internet