Quantcast
THE STREAM

Αγγλία: Σκυλί παθαίνει θλάση στην ουρά από τη χαρά του που όλοι αράζουν σπίτι

Ένα 7χρονο σκυλί – λουκάνικο είχε μία ιατρική περιπέτεια αρκετά απρόβλεπτη για την περίοδο που διανύουμε


THE NEWSROOM · 27 Μαρτίου 2020

Σε μία εξαιρετικά σπάνιου τύπου αναποδιά έμελλε να πέσει ένα κατά τα άλλα τρισευτυχισμένο σκυλί στο Έσσεξ της Αγγλίας. Το 7χρονο dachshung (κατά κόσμο, σκυλί λουκάνικο) που ακούει στο όνομα Ρόλο κατάφερε να προκαλέσει θλάση στην ουρά του από το υπερβολικό κούνημα. Ναι αγαπητές φίλες και φίλοι, κι όμως γίνεται.

Όπως καταλαβαίνετε, στα 7 χρόνια της ζωής του ο Ρόλο είχε σίγουρα κουνήσει αρκετά την ουρά του, όμως αυτή την περίοδο επιδρά ένας πολύ κρίσιμος παράγοντας: Όλη του η (ανθρώπινη) οικογένεια είναι στο σπίτι, οπότε το 7χρονο λουκάνικο πρέπει να διαχειριστεί πρωτοφανείς ποσότητες χαράς. Έτσι, πριν λίγες μέρες η ουρά του δεν άντεξε και έπαθε θλάση.

Όπως έγραψε στο Twitter η ιδιοκτήτριά του, Έμμα Σμιθ:

«Λοιπόν ο σκύλος μου ήταν τόσο χαρούμενος που όλοι είναι σπίτι λόγω καραντίνας, που η ουρά του είχε σταματήσει να κινείται, οπότε πήγαμε στον κτηνίατρο και ο κτηνίατρος είπε ότι “είχε σπάσει την ουρά του από το υπερβολικό κούνημα“.»

Τις επόμενες μέρες τα πράγματα βελτιώθηκαν:

«Για όσους ρωτούν, αυτή τη στιγμή έχει ανακουφιστεί από τον πόνο και ο κτηνίατρος είπε ότι θα έχει θεραπευτεί μέσα σε μια εβδομάδα.

Είναι εξαιρετικά χαρούμενος και τώρα η ουρά κινείται από τη μια πλευρά στην άλλη, όμως αγωνίζεται να την σηκώσει στον αέρα.»

Καλά φαίνεται να περνάει ομολογουμένως μετά την περιπέτεια του:

Συγγνώμη αγαπητέ Ρόλο αλλά η πανδημία θα πρέπει να περάσει, δεν γίνεται να συνεχιστεί μόνο για σένα.

(πηγή)

Best of internet