Quantcast
THE STREAM

Ο Σάκης Τανιμανίδης που χορεύει με τα ρούχα της Μπόμπας του είναι ο δυστοπικός Σάκης Ρουβάς

Το πρώτο ζευγάρι της χώρας έχει σκοπό να μη μας αφήσει με τίποτα να βαρεθούμε


THE NEWSROOM · 27 Μαρτίου 2020

Κανείς δεν ξέρει τι θα είχε απογίνει το συλλογικό μας ηθικό χωρίς το πρώτο ζεύγος της χώρας. Αυτό φυσικά και δεν είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, αλλά όπως έχουμε αποφασίσει όλοι μαζί, η ακαταμάχητη ένωση του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Η σύγχρονη εκδοχή του Δία και της Ήρας (και με αυτό εννοούμε ό,τι είναι θεοί, όχι ότι την έχει κερατώσει με ό,τι αναπνέει) προσβλήθηκε πριν λίγες μέρες από τον κορωνοϊό, όπως μας γνωστοποίησε. Για να ηρεμήσει την αγωνία μας, το ζεύγος από τότε ενημερώνει καθημερινά το ελληνικό κοινό για την εξέλιξη της κατάσταση του, ώστε να είμαστε τουλάχιστον ήσυχοι γι’αυτό.

«Έχω κι εγώ κορωνοϊό
Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο 🙏 #μένουμεσπίτι»

Κι επειδή οι πολυχρονεμένοι ασθενείς είναι και γαλαντόμοι άρχοντες, μας προσφέρουν συνέχεια όλο και καλύτερο περιεχόμενο. Έτσι απολαύσαμε την Χριστίνα Μπόμπα να κάνει διαλογισμό:

Γιόγκα:

View this post on Instagram

Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα πέρασαν και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να ξεσκουριάζουμε και να γυμναζόμαστε! Υπάρχουν πολλοί γυμναστές και instructors εκεί έξω που κάνουν live sessions και μας καθοδηγούν να κάνουμε γυμναστική από το σπίτι! Εγώ ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα 2 η ώρα yoga με τη @scarlett_drew1 και συντονίζομαι στο live της. Θα ψάξω και άλλους και θα τους μοιράζομαι στα stories μου για να επιλέγετε και να κάνετε κι εσείς. Σας φιλώ 💋 και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και να απολαμβάνετε το χρόνο στο σπίτι. #loveyousomuch #μενουμεσπιτι

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

Και να ακούει Queen, γιατί νους υγιής εν σώματι υγιεί:

Ενώ δεν ξέχασε να θυμηθεί και τις γλυκές στιγμές που έζησε στη συντροφιά μίας καμηλοπάρδαλης στην Κένυα, πριν η ζωή της γίνει πικρή και κατάμαυρη όπως είναι τώρα:

Από τη μεριά του ο Σάκαρος ο Τανιμανίδης έγινε Jon Snow της Μεσογείου:

Και έκανε unbox κι ένα τάπερ:

Η δράση του έχει ήδη τύχει θερμής υποδοχής από το κοινό:

Όλα αυτά ήταν υπέροχα και καλοδεχούμενα, όμως το φυλακισμένο ζεύγος χτες κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του. Για να καταφέρουν να αντέξουν την φρίκη της απομόνωσης εν μέσω πανδημίας, αποφάσισαν να υλοποιήσουν το flip the switch τσάλεντζ του του Tik Tok, όπου δύο άτομα αλλάζουν ρούχα υπό τη συνοδεία του «Nonstop» του Drake.

Έτσι, ο Σάκης Τανιμανίδης έβαλε και κολάν και έριξε κάτι σαν σύγχρονο χορό της κοιλιάς:

Για να μην λέτε κακίες, αμέσως πριν είχε προηγηθεί μία σοβαρή τοποθέτηση για τα μέτρα της κατηγορίας social distancing:

View this post on Instagram

Τώρα που είναι πλέον και υποχρεωτικό είναι καλό να γνωρίζουμε ακριβώς σε τι βοηθάει το να μείνουμε στο σπιίτι, έτσι ώστε να το κάνουμε επειδή το πιστεύουμε κι όχι με το ζόρι! Μιλώντας με επιδημιολόγους και κάνοντας λίγη έρευνα πήρα μια απάντηση. Η γρήγορη απάντηση, λοιπόν, είναι ότι μένουμε σπίτι για να μειώσουμε το ρυθμό εξάπλωσης του ιού, και να μπορέσει ανα πάσα στιγμή το σύστημα υγείας μας να ανταπεξέλθει. Να μην φτάσουμε ποτέ έναν τόσο μεγάλο αριθμό ασθενών που δε θα μπορούν όλοι να πάρουν την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να γίνεις κι εσύ ΗΡΩΑΣ και να αράξεις στο σπίτι σου και να σώσεις ζωές! 💪 🦸‍♂️ #menoumespiti #gineIROAS

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

Ελπίζουμε να αποζημιωθούν ηθικά με ένα άγαλμα, μία σύνταξη και μία θέση πυροσβέστη για το τιτάνιο έργο τους όταν τελειώσουν όλα αυτά.

 

Best of internet