Quantcast
THE STREAM

Την 25η Μαρτίου τελικά τίμησαν μίνι παρελάσεις, ένας σκύλος και ο Τάσος Ποτσέπης

Κανένας κορωνοϊός δεν μπορεί να δαμάσει έναν λαό που μπορεί να παρελάσει σε απόσταση ασφαλείας


THE NEWSROOM · 26 Μαρτίου 2020

Ούτε ο κορωνοϊός δεν μπόρεσε να σταματήσει τον εορτασμό της εθνικής μας επετείου, της 25ης Μαρτίου. Παρότι οι επίσημες μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις έχουν ακυρωθεί εδώ και βδομάδες, κάποιοι Έλληνες είναι πιο πατριώτες από τους άλλους και κατάφεραν να το πάρουν πάνω τους ακόμη και μέσα στις αντίξοες συνθήκες που ζούμε.

Έτσι, αρχικά επιβεβαιώσαμε με χαρά ότι οι γνωστοί κι αγαπημένοι σημαιοστολισμοί συνεχίστηκαν και φέτος:

Λέτε να το κυκλοφορεί και έτσι ο φίλος ;

Gepostet von Νίκος Ζαχαρόπουλος am Mittwoch, 25. März 2020

Στα δε Γιαννιτσά, ένας διευθυντής σχολείου δεν άφησε την μοναχικότητα της φάσης να τον εμποδίσει να σηκώσει τη σημαία μας:

Υπάρχουν και καλύτερα όμως. Όπως πχ αυτό το ντιτζεϊλίκι εθνικού ύμνου στη Σαντορίνη, όπου οι διοργανωτές μάλιστα τήρησαν και τις αποστάσεις ασφαλείας:

Αλλού τα πράγματα ήταν ακόμη πιο δυνατά από αισθητικής άποψης. Όπως αυτή η σκηνή όπου αγροτικό αυτοκίνητο διασχίζει το έρημο (αλλά πάντα εξωτικό) Άργος παίζοντας στρατιωτικό εμβατήριο, δυστυχώς όμως χωρίς πέτσακες παπάδες επάνω:

Ζούμε στην πιο σουρεαλ πόλη της Ελλάδας

Gepostet von Τάκης Χρήστου am Mittwoch, 25. März 2020

Ακόμη καλύτερα ήταν τα πράγματα στην πατρίδα του ΥΠΟ. Στη Σιάτιστα Κοζάνης, τρεις νεολαίοι παρέλασαν με όλο το προβλεπόμενο πακέτο, δηλαδή σημαία, παπά και εθνικό ύμνο:

Live …Radiosiatista.grΆγιος Νικόλαος Σιάτιστας !!Video *Θοδωρής Πεσνικάς

Gepostet von Theodoros Pesnikas am Mittwoch, 25. März 2020

Οι νικητές της ημέρα είναι το θεσσαλονικιώτικο παρεάκι που ολοκλήρωσε την παρέλαση του ενάντια στους κρατικούς μασώνους, αν πιστέψουμε το ίδιο. Για να μην στέλνουν μάλιστα περισσότερα sms από όσα χρειάζονται, πήραν μαζί και το σκύλο:

Gepostet von Sofia Romeou am Mittwoch, 25. März 2020

Υπέροχο πατριωτικό installation έκανε επίσης ένας πρώην διαγωνιζόμενος του The Voice, συνοδεύοντας το με το τελευταίο του χιτάκι. Κάπου εδώ πιθανώς να αρχίσατε να αναρωτιέστε πως μπορεί να έλειψε από μία τέτοια συλλογική απόλαυση ο εθνικός μας σταρ, Αναστάσιος «Αγάπη Μόνο» Ποτσέπης.

Μην ανησυχείτε, φυσικά και δεν έλειψε:

ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ 🇬🇷 ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΓΗ 🇬🇷 ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ 🇬🇷 ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΗ 🇬🇷 ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 🇬🇷 ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ☦🇬🇷 ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ☦🇬🇷 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ☦🇬🇷💎#AgapiMono #MonoAgapi #ΑγαπηΜονο #ΜονοΑγαπη #PotsepisTasos #SuperPotsep #25Martiou1821 #EthnikiEpeteios #ZitoHEllada #ZitoToEthnos #XroniaMasPollaKaiKala #PotsepisIgetis #PotsepisProedros #Greece #Hellas #Blessed

Gepostet von Τάσος Ποτσέπης am Mittwoch, 25. März 2020

Δεν βγήκαν όλοι έξω όμως, με απόσταση ασφαλείας ή όχι. Ένας Καλαματιανός κύριος, ο οποίος κάνει κάθε χρόνο cosplay Κολοκοτρώνη, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη στολή του για να πείσει τον κόσμο να τηρήσει το social distancing:

Ο πατέρας μου κάθε χρόνο στις 23 Μαρτίου, σχεδόν 40 χρόνια, λαμβάνει μέρος στην Αναπαράσταση για την Απελευθέρωση της Καλαμάτας. Φέτος όμως #μένουμε_σπίτι και μου ζήτησε να μοιραστώ μαζί σας το μήνυμα του. #menoumespiti #stayhome #staysafe #μένουμε_σπίτι 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Gepostet von Sotiris Varelas am Montag, 23. März 2020

Στείλτε 1821 στο 13033.

Best of internet