Quantcast
THE STREAM

Το κομβόι με Αμβρόσιο και παπάδες σε αγροτικό που ψεκάζουν αγιασμό είναι το Mad Max του Αιγίου

Την πιο ελληνορθόδοξη στιγμή της σεζόν μας χάρισαν οι gangsta ιερείς της Μητρόπολης Καλαβρύτων


THE NEWSROOM · 24 Μαρτίου 2020

Τι νομίζατε αγαπητές φίλες και φίλοι, ότι ο κορωνοϊός θα ξεμπέρδευε μία μόνο δόση Αμβρόσιου; Ο τέως μητροπολίτης Καλαβρύτων και αγαπημένος παππούλης όλων των κοινωνικών ομάδων έδωσε πριν λίγες τη λύση στο ζήτημα που απασχολεί την ανθρωπότητα (και μάλιστα στην εύχρηστη μορφή του σπρέι), όμως αυτή φαίνεται πως επιλέγει να τον αγνοεί πεισματικά:

Έτσι, ο Αμβρόσιος αποφάσισε να ασχοληθεί με το πρώην φέουδό του, δηλαδή την Αιγιαλεία. Οργάνωσε λοιπόν μαζί με τον διάδοχό του, τον Ιερώνυμο, μία κούρσα μέσα στην πόλη του Αιγίου σαν αυτή που είχαν κάνει πριν λίγες μέρες κάποιοι παπάδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Γεωργίας.

Οι τοπικοί Αμβρόσιοι οπλίστηκαν με μεγάλες ποσότητες αγιασμού, ανέβηκαν πάνω σε αγροτικά σαν βετεράνοι Κρητικοί πέτσακες και βομβάρδισαν μεγάλη έκταση της πρωτεύουσας της χώρας, Τιφλίδας με holy water, προκειμένου να την προφυλάξουν από τον Covid-19:

Υπενθυμίζουμε ότι η αρχική ιδέα ήταν του Αμβρόσιου. Όπως καταλαβαίνετε, ο Έλληνας high priest δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω από τους Γεωργιανούς συναδέλφους του, οπότε μπήκε σε αυτοκίνητο μαζί με τον προαναφερθέντα Ιερώνυμο και οδήγησε ένα μεγάλο κομβόι (είχε και μία Μερσεντές) μέσα στο ανυποψίαστο Αίγιο.

Το show συμπληρώθηκε φυσικά από ένα αγροτικό, πάνω στο οποίο υπήρχαν και δύο παπάδες πρώτης γραμμής, οι οποίοι ψέκασαν αγιασμό όλο το (άδειο) Αίγιο:

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

Gepostet von Διαμαντής Κουτσουμπής am Dienstag, 24. März 2020

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο νυν Μητροπολίτης αποφάσισε επίσης να φέρει και δύο λείψανα για να ενισχυθεί το spell, δηλαδή τα Άχραντα Πάθη από την Ι.Μ. Ταξιαρχών και τη χείρα του Αγίου Χαραλάμπους από το Μέγα Σπήλαιο. Επίσης, η Μητρόπολη διευκρίνισε ότι είχε πάρει άδεια από το ΑΤ Αιγίου κι ότι τηρήθηκαν όλα τα προβλεπέ μέτρα.

Καλό είναι εδώ να υπενθυμίσουμε ποια ήταν η τελευταία φορά που η ιστοσελίδα που διαβάζετε ασχολήθηκε με το Αίγιο. Δεν ήταν τόσο καλό, αλλά ήταν καλό.

Κάτω τα χέρια από τα Χριστούγεννα, αλήτες:

 

Best of internet