Quantcast
THE STREAM

Το MasterChef γλίτωσε από τον κοντιζοϊό αλλά αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού

Τα γυρίσματα της εκπομπής σταμάτησαν και οι παίκτες γύρισαν σπίτι τους. αλλά το show δεν διακόπτεται οριστικά


THE NEWSROOM · 23 Μαρτίου 2020

Παρότι ο Πάνος Ιωαννίδης τελικά δεν κόλλησε τον ιό που μας έχει κάνει τη ζωή άνω κάτω, η ίδια η εκπομπή έπεσε θύμα του Covid-19. Οι τεχνικές δυσκολίες προφανώς έχουν εκτοξευθεί, με αποτέλεσμα το Star να αναγκαστεί να σταματήσει προσωρινά το MasterChef, μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες.

Η πρώτη φάση της αναπροσαρμογής των δεδομένων ήταν ότι τα επεισόδια (τα οποία έχουν γυριστεί πριν βδομάδες) θα μειώνονταν σε τρία τη βδομάδα, ώστε να μην ξεμείνουμε από MasterChef και πάθουμε κανένα στερητικό. Το καλό είναι ότι η παραγωγή φαίνεται να μεριμνά περισσότερο για τα αποθέματα επεισοδίων από όσο η χώρα για τα αποθέματα μασκών, το κακό είναι ότι δεν έμελλε να κρατήσει πολύ.

Έτσι, τα γυρίσματα τελικά διακόπηκαν και οι διαγωνιζόμενοι γύρισαν σπίτια τους. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το κύριο πρόβλημα εμφανίστηκε στην διαδικασία του μοντάζ. Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι δε φαίνεται να απομακρύνεται οριστικά από τον προγραμματισμό του καναλιού,  ο οποίος το περιλαμβάνει μέχρι τον Ιούνιο. Μάλλον, δηλαδή.

Οι αντιδράσεις κάποιων τουλάχιστον παικτών θα ήταν σίγουρα μετρημένες:

Η αλήθεια είναι ότι μία πρόσφατη φάση με μάσκες είχε προβλέψει τα δραματικά γεγονότα που ζούμε. Περίπου:

Ίσως αν φορούσαν σωστότερα τις μάσκες τους να είχε πάει καλύτερα το πράγμα.

 

Best of internet