Quantcast
THE STREAM

Η φετινή Eurovision ρίχνει κανόνι λόγω ιού, κινδυνεύουν τα αποθέματα μας σε cringe

Μέχρι και τον πιο σημαντικό θεσμό του Ευρωπαϊκού πολιτισμού πιστόλιασε ο δόλιος κορωνοϊός


THE NEWSROOM · 18 Μαρτίου 2020

Ένα (προβλέψιμο) κανόνι έριξε για φέτος ο διαγωνισμός που δόξασαν και δοξάστηκαν η Σερτάμπ και ο Μιχάλης Ρακιτζής.Η Eurovision του 2020 ακυρώνεται λόγω της γνωστής επιδημίας που δεν πτόησε 20 Βολιώτες λάτρεις του διαλογισμού, οπότε δεν θα έχουμε τι να μην δούμε τον Μάιο.

Αν δε θυμάστε τι οφθαλμόλουτρα μας έχει χαρίσει η Eurovision, θα σας το θυμίσουμε εμείς:

Αυτή είναι η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης:

«Με μεγάλη λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε την ακύρωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ.

Τις τελευταίες εβδομάδες διερευνήσαμε πολλές εναλλακτικές επιλογές για να επιτρέψουμε στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision να προχωρήσει.

Ωστόσο, η αβεβαιότητα που δημιουργείται από την εξάπλωση του COVID-19 σε όλη την Ευρώπη – και οι περιορισμοί που θεσπίστηκαν από τις κυβερνήσεις των συμμετεχόντων ραδιοτηλεοπτικών φορέων και των Ολλανδικών αρχών – σημαίνει ότι η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) πήρε την δύσκολη απόφαση να μην πραγματοποιηθεί το ζωντανό γεγονός.

Η υγεία των καλλιτεχνών, του προσωπικού, των οπαδών και των επισκεπτών, καθώς και η κατάσταση στην Ολλανδία, την Ευρώπη και τον κόσμο, βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της απόφασης.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision έχει ενώσει τα ακροατήρια κάθε χρόνο, χωρίς διακοπή, για τα τελευταία 64 χρόνια και εμείς, όπως και τα εκατομμύρια απ΄π σας σε όλο τον κόσμο, είμαστε εξαιρετικά λυπημένοι που δεν μπορεί να γίνει τον Μάιο.»

Μόνο η Ουγγαρία πιθανώς να είναι ικανοποιημένη από την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης, καθώς είχε ήδη κρίνει ότι καλό είναι να απέχει από τη Eurovision επειδή είναι υπερβολικά ΓΚΕΪ.

Best of internet