Quantcast
THE STREAM

Ο Τομ Χανκς κολλά κορωνοϊό τρεις μήνες μετά την πολιτογράφησή του ως Έλληνας

Ο διάσημος ηθοποιός ανακοίνωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του βγήκαν θετικοί στον celebrity ιό των ημερών μας


THE NEWSROOM · 12 Μαρτίου 2020

Αν μη τι άλλο, ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις, καθώς σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε ότι δύο πρώτης τάξεως celebrities έκαναν την ομολογουμένως δυσάρεστη γνωριμία του. Όπως ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο δις οσκαρικός ηθοποιός Τομ Χανκς, οι εξετάσεις που έκανε ο ίδιος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον έδειξαν ότι και οι δύο έχουν κολλήσει κορωνοϊό.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωσή του:

«Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορωνοϊό και βγήκαν θετικές.»

Ο ηθοποιός, ο οποίος πολιτογραφήθηκε τιμητικά Έλληνας στα τέλη του 2019, συμπλήρωσε την ανακοίνωση της ασθένειας με μία υπεύθυνη τοποθέτηση:

«Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα; Οι υγειονομικές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς, οι Χανκς, θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τελούμε υπό παρακολούθηση και απομόνωση όσο καιρό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πηγαίνουμε μέρα τη μέρα, έτσι δεν είναι;»

Οι Έλληνες οπαδοί του έκαναν μία γρήγορη τηλεδιάσκεψη για το ζήτημα:

Εντωμεταξύ, αυτή ήταν η πρώτη ανάρτηση που είχε κάνει μετά την πολιτογράφησή του:

Ας του πούμε κι εμείς ένα PERASTIKA.

 

Best of internet