Quantcast
THE STREAM

Ομαδικός θρήνος: Πιστόλι λόγω κορωνοΐου έφαγε το μεγάλο swingers party στην Κρήτη

Η πρώτη ομαδική ακύρωση λόγω της επιδημίας είναι γεγονός


THE NEWSROOM · 10 Μαρτίου 2020

Το πρώτο βαρύ πλήγμα από τον κορωνοϊό δέχτηκε η περίφημη βαριά βιομηχανία της χώρας, η οποία είναι φυσικά ο τουρισμός. Αυτό από μόνο του δεν είναι και τόσο περίεργο, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η ταυτότητα των άυχων που θα στερηθούν την εκδρομή τους είναι γεγονός ότι κάνει τη διαφορά: Η πρώτη μεγάλη ακύρωση της σεζόν είναι το ετήσιο πάρτι ανταλλαγής συντρόφων (swingers που λένε και στο χωριό μας) στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η θλιβερή απόφαση πάρθηκε από κοινού μεταξύ της διοργανώτριας εταιρίας και του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου. Όπως αναφέρει το κείμενο:

«Η διοίκηση της Ολλανδικής Εταιρίας καθώς και η διοίκηση του γνωστού ξενοδοχείου δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και στην διαφύλαξη της ανθρώπινης υγείας ανακοίνωσε την αναστολή διοργάνωσης του πάρτι ως μέτρο πρόληψης κατά του COVID19.»

Τα καθέκαστα είχε ήδη περιγράψει νωρίτερα το πρωί της Τρίτης ο Μιχάλης Βλατάκης, Πρόεδρος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, μιλώντας στο MEGA. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βλατάκης χρησιμοποίησε την φράση «ανταλλάσουν τα υγρά τους» για να είναι 100% σαφής και για να ελαφρύνει το κλίμα:

«Ακύρωσαν οι swingers που έρχονταν τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, ήταν 400 – 500 άτομα, θα έρχονταν τον Μάιο. Αλλά ακύρωσαν λόγω του κορωνοϊού. Έχουμε συντριπτική ανάσχεση των νέων κρατήσεων. Ήταν μεγάλη στην προηγούμενη επικοινωνία μας, τώρα έχει γίνει τεράστια. Άρχισαν οι ακυρώσεις για τη σεζόν ενώ είχαμε μέχρι τώρα ακυρώσεις για τους δύο πρώτους μήνες.

Είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε ότι δεν θα έρθουν οι Swingers, πήγαιναν σε ένα ξενοδοχείο στην Σταλίδα. Δεν θα πάνε αλλού, δεν θα ξανάρθουν για όλη τη χρονιά. Επειδή ανταλλάσσουν τα υγρά τους, όχι. Είμαι ωμός αλλά πρέπει να το ελαφρύνουμε… Υπάρχει τόση κατάθλιψη με όλα αυτά.»

Δείτε το βίντεο:

Ευτυχώς υπάρχουν κάποιες άλλες ασφαλέστερες ατραποί του σεξ για να εξερευνήσουμε μέχρι να περάσει η επιδημία:

Κανείς:Ελληνικά ιντερνέτς:

Gepostet von Stavros Kotsopoulos am Montag, 9. März 2020

Best of internet