Quantcast
THE STREAM

MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης τελικά είναι ασφαλής από κορωνοϊό παρά την τόση ιταλική κουζίνα

Ο σεφ και κριτής της τηλεοπτικής εκπομπής ενημέρωσε ότι οι εξετάσεις του για τον COVID-19 βγήκαν αρνητικές


THE NEWSROOM · 9 Μαρτίου 2020

Δεν είναι τελικά το MasterChef το πρώτο (τηλεοπτικό) θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας αγαπητές φίλες. Οι φήμες ότι ο Πάνος Ιωαννίδης κόλλησε κορωνοϊό τελικά δεν είχαν περισσότερη εγκυρότητα από τα χειρόγραφα του Ιησού που πουλάει ο Κυριάκος Βελόπουλος, οπότε η απουσία του από τα γυρίσματα θα είναι πολύ προσωρινή.

Όπως είπε ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» σήμερα το πρωί, οι εξετάσεις που έκανε ήταν αρνητικές:

«Είμαι αρκετά καλά και έτοιμος. Πήγα για γύρισμα και δεν αισθανόμουν πολύ καλά. Είχα ανεβάσει λίγο πυρετό και η παραγωγή πολύ καλά έκανε και μου είπε να πάω να ξεκουραστώ. Ίσως φοβήθηκαν για κάτι άλλο, οπότε για καθαρά προληπτικούς λόγους έκανα κάποιες περαιτέρω εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. Η παραγωγή φοβήθηκε γιατί είμαστε πολλά άτομα εκεί και ήταν λογικό να μου ζητήσει να κάνω εξετάσεις για κοροναϊό. Θα λείπω σε δύο επεισόδια. Από αύριο επιστρέφω κανονικά στα γυρίσματα.»

Βέβαια, είναι γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει τι αρρώστια κόλλησε ο σεφ. Αν το συσχετίσουμε με τα τρομερά προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός στην Βόρεια Ιταλία, πολύ πιθανόν ο οργανισμός του να μην άντεξε την τόση Ιταλική κουζίνα που φτιάχνει ο σεφ και να αντέδρασε αρνητικά με κάποιον τρίτο τρόπο.

Το μόνο που είναι δεδομένο είναι ότι αποκλείεται να τον πείραξαν τα αστεία του Κουτσόπουλου.

Best of internet