Quantcast
THE STREAM

Κυπριακή εκπομπή της TV παθαίνει ΕΡΤ, παίζει είδηση από Κουλούρι για τον κορωνοϊό

Στο λαμπρό σερί που ξεκίνησε ο ΑΝΤ1 και συνέχισε η ελληνική κρατική τηλεόραση αποφάσισε να μπει μία τηλεοπτική εκπομπή της Κύπρου


THE NEWSROOM · 4 Μαρτίου 2020

Τι θα έκανε ένα ΜΜΕ που σέβεται τον εαυτό του αν έβλεπε μία είδηση με τίτλο «Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη δημοσιογράφος του Vice, σκοπεύει να κολλήσει κοροναϊό για να γράψει βιωματικό άρθρο», η οποία προέρχεται από το έγκριτο δημοσιογραφικό portal που λέγεται Κουλούρι; Το εν λόγω άρθρο περιέχει μάλιστα την εξής παράγραφο:

«Έτσι, ο δημοσιογράφος περνάει τις τελευταίες ώρες γλείφοντας πόμολα, πηγαίνοντας σε δημόσιες τουαλέτες και χρησιμοποιώντας την δημόσια συγκοινωνία της πόλης, ελπίζοντας πως πολύ σύντομα θα κατορθώσει να αποκτήσει τον πολυπόθητο κορωνοϊό.

Τέλος, μιλώντας στο «Κουλούρι», διαψεύδει κατηγορηματικά πως σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα προχωρήσει σε αφαίρεση ήπατος ώστε να επιστρέψει στα γραφεία της Αθήνας με ένα ρεπορτάζ.»

Καλά μαντέψατε: Φυσικά και θα την αναμετέδιδε όπως είναι, γιατί τι αξία έχει η ζωή μας αν δεν παιχτεί μία τέτοια ειδησάρα; Η ευθύνη για το υπέροχο αυτό σκηνικό ανήκει στην εκπομπή “Όλα Καλά” με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου που μεαδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός Σίγμα της Κύπρου. Δείτε το βίντεο:

Το γεγονός χαιρέτησε και το ίδιο το Κουλούρι:

 

Σε περίπτωση βέβαια που κάποιος πιστεύει ότι ένα τέτοιο επίτευγμα είναι κυπριακή αποκλειστικότητα πέφτει πολύ έξω. Πολλά ελληνικά μέσα έχουν αναμεταδώσει ή σχολιάσει στο παρελθόν ειδήσεις από το Κουλούρι, αποδεικνύοντας το πόσο πρωτοπόροι είμαστε ως λαός. Έτσι έχουμε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 για τις αραβικές επενδύσεις στη Γκιώνα που έκανε και την αρχή:

Το θρυλικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ για τα μισά χαρτιά υγείας:

Αυτό ήταν το βίντεο:

Και φυσικά την εμπλοκή ενός πολύ γνωστού υπουργού Ανάπτυξης / τηλεπλασιέ στο όλο ζήτημα:

Κουλούρι

Όταν μεταδίδεις ως αληθινή, είδηση από Το Κουλούρι

Gepostet von Luben am Montag, 6. Juni 2016

Όταν η πραγματικότητά μας είναι βγαλμένη από Κουλούρι, μήπως το Κουλούρι είναι το μόνο έγκυρο μέσο; Τροφή για σκέψη.

 

Best of internet