Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, ματατζήδες σπάνε αμάξια στη Χίο επειδή έχουν χιώτικες πινακίδες

Το πιο χουντοΑΜΑΝ σκηνικό της χρόνιας έχει πρωταγωνιστές τα ΜΑΤ και συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο λιμάνι της Χίου


Κώστας Αρβανίτης · 27 Φεβρουαρίου 2020

Όχι απλά 100%, αλλά 666% υπό έλεγχο φαίνεται να έχει η κυβέρνηση την κατάσταση στα νησιά. Η μετατροπή των ανοιχτών στρατοπέδων συγκέντρωσης σε κλειστά στρατόπεδα συγκέντρωσης δείχνει να εξελίσσεται τόσο ομαλά που γίνονται μέγα-μπάχαλα σε 3 διαφορετικά μεγάλα νησιά του Αιγαίου: Στη Λέσβο, στη Σάμο και στη Χίο, ενώ τα δακρυγόνα έχουν προκαλέσει μέχρι και φωτιά σε δάση (!).

Gepostet von Γιώργος Νικολόπουλος am Dienstag, 25. Februar 2020

**Ελληνικά κανάλια κάθε φορά που σπάει καθρέφτης αυτοκινήτου στα Εξάρχεια: **" Οι γνωστοί άγνωστοι ξαναχτυπούν! Ποιοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες και τα κράνη? Τι κάνει η Ελληνική Αστυνομία?" **Ελληνική Αστυνομία:**

Gepostet von Spiros Labos am Mittwoch, 26. Februar 2020

Τα γεγονότα είναι πάρα πολλά για να μπουν εδώ έστω και τα μισά – θα πούμε απλά ότι μία από τις πιο χαλαρές στιγμές είναι όταν εξαγριωμένοι νησιώτες μπήκαν σε δωμάτια που έμεναν αστυνομικοί, τους πέταξαν τα ρούχα και τα πράγματα έξω και τους έβαλαν φωτιά. Είπαμε ότι αυτό συνέβη σε δύο διαφορετικά νησιά, και ότι οι αστυνομικοί δυνάμεις πηγαινοέρχονται από την Αθήνα με καράβια; Γενικά, είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα.

Όλα αυτά τα ψύχραιμα όμως δεν αγγίζουν ούτε λίγο το απολύτως σουρεαλιστικό θέαμα που εκτυλίχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο λιμάνι των Μεστών στη Χίο. Στα δύο παρακάτω βίντεο μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τα εξής: Μια ορδή μισοντυμένων ματατζήδων που τρέχουν με φόρμες, κράνη και ρόπαλα, πετάνε δακρυγόνα όπου να’ναι πάνω στην καύλα τους, δέρνουν όποιον πετύχουν, πηδάνε κάγκελα και δεν παίρνουν διαταγές από κανέναν. Α όχι, γράψτε λάθος: Κάπου υπάρχει ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός, ο οποίος δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Τι άλλο ξεχάσαμε; Α ναι, τα εκπληκτικά γηπεδικά μπινελίκια προς τους Χιώτες, όπως «τουρκόσποροι», «πουτάνας παιδιά» και «κωλότουρκοι», τα ουρλιαχτά που θα έκαναν και τους Γότθους που έκαψαν τη Ρώμη να κοκκινίσουν, τον τύπο που είναι ντυμένος σαν κάγκουρας / κυνηγός και ρίχνει δακρυγόνα με τον εκτοξευτή τελείως στ’αρχίδια του και τον ένστολο (πως το έπαθε) αστυνομικό που σπάει με την υπομονή του μάστορα το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου.

Το μεγάλο φινάλε είναι όταν μπήκαν στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» που περίμενε και επέστρεψαν στην τυχερή Αθήνα, πετώντας βέβαια δακρυγόνα μέχρι την τελευταία στιγμή. Δείτε τις επικές φωτογραφίες και τα βίντεο:

(EUROKINISSI)

(EUROKINISSI)

(EUROKINISSI)

Σαν αποχαιρετιστήριο δώρο στη Χίο, έδειραν κι έναν πολίτη την τελευταία στιγμή, παρότι βιάζονταν να αναχωρήσουν:

Μέχρι και τελευταία στιγμή, ωμή και άνανδρη βία……..

Gepostet von Maria Tripolitou am Donnerstag, 27. Februar 2020

Καμία φωτογραφία όμως δεν αγγίζει την άγρια ομορφιά των βίντεο από τα τοπικά μέσα (1, 2):

Σας θυμίζει κάτι ε; Ένα κλασικό ντοκιμαντέρ της ελληνικής τηλεόρασης είναι αυτό:

Προς Θεού μη σκεφτεί να παραιτηθεί κανένας Χρυσοχοΐδης, τέτοιο θέαμα αισθανόμαστε προνομιούχοι που το είδαμε.

Best of internet