Quantcast
THE STREAM

Λαμία: Μερακλής βάζει φωτιά σε τσιπουράδικο επειδή έγινε κομοδίνο και δεν τον σέρβιραν

Ο αθεόφοβος καταστηματάρχης δεν άφησε επίσης τον πελάτη του να πάει να συναντήσει το πεπρωμένο του οδηγώντας μηχανάκι


THE NEWSROOM · 26 Φεβρουαρίου 2020

Τον τίτλο του ψυχραιμότερου ανθρώπου του 2020, της δεκαετίας που διανύουμε (ή και της επόμενης) και πιθανώς και του 21ου αιώνα ολόκληρου διεκδικεί ένας νεαρός κάτοικος Λαμίας. Το επίτευγμα του ήταν το εξής: Ο ήρωας της ιστορίας μας όχι απλά προσπάθησε να κάψει ένα μαγαζί επειδή δεν τον σέρβιραν, αλλά δεν το έκανε καν εν θερμώ (no pun intended). Πήγε ατάραχος την επόμενη μέρα, έβαλε φωτιά και έφυγε κύριος.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο lamiareport, όλα ξεκίνησαν στο τσιπουράδικο της οδού Παπασιοπούλου τη Δευτέρα. Ο νεαρός εμπρηστής είχε γίνει κομοδίνο από τα ξύδια και ζητούσε να πει κι άλλο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να αρνηθεί να τον σερβίρει. Τότε ο νεαρός πότης αποφάσισε να φύγει με το μηχανάκι. Και πάλι επενέβη ο αυταρχικός ιδιοκτήτης, ο οποίος βλέποντας ότι πήγαινε με οχτάρια, τον σταμάτησε και του πρότεινε να πάρει ταξί ή να πάει με τα πόδια.

Ο νεαρός φυσικά απάντησε κάτι σε ύφος «fuck you I won’t do what you tell me» και επέμεινε να φύγει σαν ξένοιαστος καβαλάρης. Τότε ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία, η οποία τον ανέλαβε μέχρι να συνέλθει. Τόση φροντίδα όμως, δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς ανταπόδοση.

Έτσι, μάρτυρας κατέθεσε στην ΕΛΑΣ ότι είδε τον νεαρό να εμφανίζεται στο μαγαζί μέρα μεσημέρι της επόμενης, να βάζει φωτιά και να φεύγει χαλαρός. Εκείνη την ώρα το μαγαζί ήταν κλειστό αλλά λόγω της επέμβασης της Πυροσβεστικής η φωτιά κατάφερε να κάψει μόνο τις καρέκλες και τα τραπεζάκια, χωρίς δηλαδή να πάρει η μπάλα και τις φιάλες υγραερίου που περιέχουν οι σόμπες εξωτερικού χώρου. Ο δράστης βρίσκεται ήδη στα χέρια της ΕΛΑΣ, η οποία φαίνεται να τον έχει γνωρίσει ξανά στο παρελθόν.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Ίσως άμα του βάλουν αυτοί ένα τσιπουράκι να γίνουν όλα πιο εύκολα.

 

Best of internet