Quantcast
THE STREAM

Πρώην παίκτρια του Big Brother συνελήφθη για ένα κιλό φούντα και κάμποσα γκάνια

Στην αγροτική ζωή φαίνεται πως το έριξε μία παλιά συμπαίκτρια του Πρόδρομου και του Τσάκα


THE NEWSROOM · 19 Φεβρουαρίου 2020

Κάτι προς Narcos: Μαγνησία είχε πάει η ζωή μίας βετεράνου παίκτρια του Big Brother 1, η οποία συνελήφθη σε χωριό της Μαγνησίας την Δευτέρα μαζί με τον σύντροφό της και κάμποσα όπλα και ναρκωτικά. Επειδή η προηγούμενη φράση ακούγεται υπερβολικά παρανοϊκή ακόμα και για το αγαπημένο σας (#not) site καλό θα ήταν να το πάρουμε από την αρχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thessaliatv.gr, πρόκειται για μία 44χρονη με καταγωγή από την περιοχή. Η αιφνιδιαστική έφοδος της ΕΛΑΣ που έγινε στο σπίτι του ζεύγους κάνναβη βάρους 1.355 γραμμαρίων αξίας έως και 12.000 ευρώ, εξοπλισμό παραγωγής κάνναβης με υδροπονική μέθοδο και σημαντικό οπλισμό. Οι δύο hustlers οδηγήθηκαν την Τρίτη στα Δικαστήρια Βόλου όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης, για κατοχή όπλων και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Στη συνέχεια, οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν στον ανακριτή Βόλου, όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για σήμερα Τετάρτη.

Σε ό,τι αφορά τα γκάνια, στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν ένα λειτουργικό πολεμικό υποπολυβόλο με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, ένα αεροβόλο τυφέκιο, ένα κυνηγετικό όπλο, ένας γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια και 461 πολεμικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων. Το δε εργαστήρι ναρκωτικών περιείχε εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας, ο οποίος αποτελείται από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης. Τέλος, στο σπίτι βρέθηκαν επίσης 12.025 ευρώ που εκτιμάται ότι προέρχεται από τα γεωργικά προϊόντα που παρήγαγαν, αλλά και 1000 δολάρια ΗΠΑ. Το ζευγάρι δήλωσε ότι σχεδόν τίποτα από αυτά δεν τους ανήκει, εκτός από λίγα ναρκωτικά για προσωπική χρήση.

Αυτές είναι οι εικόνες από τα ευρήματα:

Ότι το Big Brother 1 (υπενθυμίζουμε ότι  το show ξαναξεκινάει τον Μάρτιο) θα εξελισσόταν 19 χρόνια μετά σε true crime φάση, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να το προβλέψουμε.

 

 

Best of internet