Quantcast
THE STREAM

Γωγώ Τσαμπά: «Στο πρώτο μου πανηγύρι έφυγα από την πίστα και έπεσα σε μία τρύπα»

Κάπως ασταθής ήταν η εκκίνηση της καριέρας της Γωγώς Τσαμπά στον χώρο του δημοτικού τραγουδιού


THE NEWSROOM · 19 Φεβρουαρίου 2020

Ανηφορικός, ή στη συγκεκριμένη περίπτωση, κατηφορικός φαίνεται πως ήταν ο δρόμος προς την κορυφή για την γνωστή τραγουδίστρια, Γωγώ Τσαμπά. Η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, όπου αφηγήθηκε και μία αρκετά ειδική στιγμή από την καριέρα της.

Ήταν μια στιγμή αξέχαστη για πολλούς λόγους: Μεταξύ, άλλων, γιατί συνέβη στο πρώτο πανηγύρι που συμμετείχε, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο χωριό του πατέρα της, όπου τραγουδούσε και ο ίδιος. Στην πρώτη πίστα της μεγάλης σταδιοδρομίας της Γωγώς Τσαμπά, υπήρχε μία τεράστια τρύπα καλυμμένη με ένα χαλάκι.

Το χαλάκι για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν κατάφερε να αποτρέψει την πτώση της τραγουδίστριας όταν αυτή πάτησε πάνω του, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα και να σπάσει το πόδι της. Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο σουρεάλ, η Γωγώ Τσαμπά ξέμεινε περίπου ένα τέταρτο μέσα στο νέο της σπίτι μέχρι να την ανακαλύψει κάποιος.

Όπως είπε:

«Η πρώτη επαγγελματική δουλειά μου ήταν σε πανηγύρι στο χωριό του πατέρα μου. Στην πίστα ενός πανηγυριού έπεσα σε μια τρύπα και με βρήκαν αφού σταμάτησαν τα κλαρίνα.»

Δείτε το βίντεο:

Δεν είχαμε ιδέα ότι ισχύει και στα κλαρίνα της Βοιωτίας το break a leg που λένε οι Άγγλοι, αλλά τελικά κάθε μέρα διδασκόμαστε και κάτι καινούριο.

 

Best of internet