Quantcast
THE STREAM

Ο Ορλάντο Μπλουμ χτυπάει tattoo το όνομα του γιου του, το γράφει λάθος

Η απόπειρα του διάσημου ηθοποιού να γράψει το όνομα του γιου σε κώδικα Μορς ναυάγησε, θα μπορούσε κανείς να πει


THE NEWSROOM · 17 Φεβρουαρίου 2020

Σε κάποια πράγματα τουλάχιστον, παραμένουμε ισότιμα μέλη της κοινωνίας με τους πλούσιους σελέμπριτι. Ένα από αυτά τα πράγματα είναι ότι όλοι έχουμε την ίδια δυνατότητα να την πατήσουμε με τατουάζ σε άγνωστες γλώσσες, με τον ίδιο τρόπο που η Αριάνα Γκραντ κατάφερε να γράψει «ψησταριά» στο χέρι της, λογικά επειδή ο τατουατζής της έμαθε Γιαπωνέζικα από το Google Translate. Σε περίπτωση που χάσατε αυτό το δράμα, υπενθυμίζουμε ότι εξίσου πετυχημένη ήταν και η απόπειρά της να το διορθώσει.

Η κοινή λογική λέει ότι αν θέλουμε να κάνουμε τατουάζ σε γλώσσες που δεν γνωρίζουμε, καλύτερα να το ψάξουμε όσο χρειάζεται για να μην βρεθούμε με τη λέξη «τουρσί» στα Φαρσί στο μπούτι μας. Όπως επιβεβαιώνει η νέα επιτυχία του Ορλάντο Μπλουμ όμως, η κοινή λογική βρίσκεται σε έλλειμμα στις μέρες μας.

Η ευκαιρία να το διαπιστώσουμε αυτό μας δόθηκε όταν ο 43χρονος ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μία εικόνα του νέου του τατού, το οποίο είναι γραμμένο σε κώδικα Μορς – αυτά συμβαίνουν αν είσαι υπερβολικά διάσημος ηθοποιός για να κάνει μία απλή χένα σε ψεύτικα κινέζικα όπως όλοι. Το ακόμα πιο juicy είναι το εξής: η μετάφραση (υποτίθεται ότι ) είναι το όνομα του 9χρονου γιου του, του Φλιν. Αυτό ήταν το ποστ του Μπλουμ:

View this post on Instagram

new #tattoo can you guess who?

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Και του διάσημου τατουταζή του:

View this post on Instagram

former Legolas and the hungarian tattooed Frodo 😩😅

A post shared by BB (@balazsbercsenyi) on

Αυτό που διακρίνεται καλύτερα στη δεύτερη είναι το μπράτσο του 43χρονου με το τατουάζ, μαζί με τη λεζάντα «μπορείτε να μαντέψετε ποιος;». Παρότι αρκετοί δεν κατάφεραν να μαντέψουν (τελικά ήταν το όνομα «Φλιν» μαζί με ημερομηνία και ώρα γέννησης), κάποιοι κατάφεραν να δουν ότι βασικά έχει παιχτεί μαλακία.

Το πρόβλημα ήταν ότι ο τατουατζής, ο οποίος μάλλον δεν έχει κάνει ασυρματιστής σε κάποιο βαπόρι, έκανε λάθος στον κώδικα μορς. Έτσι, το χέρι του Ορλάντο Μπλουμ τελικά βρέθηκε να γράφει «Φριν». Όπως δήλωσε ο τατουατζής  :

«Ναι, λείπει μία τελεία, το ξέρουμε, θα φτιαχτεί.»

Τουλάχιστον δεν βούλιαξε κανένα καράβι με το συγκεκριμένο σφάλμα στη μετάφραση, κάτι είναι κι αυτό.

 

 

Best of internet