Quantcast
THE STREAM

Τρίκαλα: Παρέα βγαίνει από ταβέρνα για τσιγάρο, τους ψειρίζουν τα παϊδάκια

Μία καινούρια και ιδιαίτερα ανησυχητική συνέπεια του νέου αντικαπνιστικού νόμου


THE NEWSROOM · 4 Φεβρουαρίου 2020

Ακόμη κι ένα πιάτο με αθώα παϊδάκια έπεσε θύμα του δρακόντιου αντικαπνιστικού νόμου που τόσα δάκρυα έχει προκαλέσει. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Tv10.GR, το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου σε μία ταβέρνα στη γειτονιά της Μπάρας και η αιτία ήταν η (υποχρεωτική πλέον) έξοδος για τσιγάρο μιας παρέας Τρικαλινών.

Το σκηνικό έχει ως εξής: Ένα κιλό παϊδάκια είχε μόλις έρθει στο τραπέζι και το vegetarian παρεάκι αποφάσισε να κάνει ένα τσιγάρο πριν ξεκινήσει η μάχη. Με το που βγήκαν έξω όμως, τα παϊδάκια βρέθηκαν στο στόχαστρο ενός 80χρονου ιδιοκτήτη σκύλου. Ο ηλικιωμένος πήγε στο τραπέζι τους εξοπλισμένος με μία σακούλα και μάζεψε όλα τα ανυπεράσπιστα παϊδάκια – γιατί κι ο σκύλος αξίζει να ζήσει λίγο Σάββατο.

Αυτή ήταν η ρημαγμένη πιατέλα:

Όταν η παρέα ανακάλυψε την καταστροφή, ζήτησε εξηγήσεις από τον ζωόφιλο παππού, ο οποίος αθώα υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας «θέλω να ταΐσω τον Γκέκα». Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη: Θέλοντας να επανορθώσει για το λάθος του, ο 80χρονος έβγαλε τα παϊδάκια από τη σακούλα και τα τοποθέτησε ξανά στο πιάτο. Δυστυχώς η παρέα που τα είχε παραγγείλει δεν αποδέχτηκε την κίνησή του (κάτι που θα μπορούσε να περιγραφεί υπό όρους ως «άντε γαμήσου παϊδάκι», ενώ και η παρέα του ηλικιωμένου τον κατηγόρησε ότι κάθε φορά τους κάνει ρεζίλι.

Το περιστατικό αυτό μάλλον είναι το γιν στο γιανγκ των πελατών που έβγαιναν από τα μπαρ για τσιγάρο και έριχναν πιστόλι.

Best of internet