Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος χάνει τα λεφτά σχολικής εκδρομής στον τζόγο, σκηνοθετεί αποτυχημένη ληστεία

Όταν κάτι ξεκινάει πάρα πολύ καλά όμως καταφέρει να συνεχιστεί ακόμη καλύτερα, η ιστορία ενός δασκάλου από το Χορτιάτη


THE NEWSROOM · 30 Ιανουαρίου 2020

Δεν πήγε και πολύ καλά η προσπάθεια ενός δασκάλου να φορτώσει 1000 ευρώ που χρώσταγε σε κάποιους φανταστικούς ληστές. Τα χρήματα αυτά ήταν τα λεφτά που είχαν μαζευτεί για την εκδρομή του σχολείου στην Αθήνα, όμως ο δάσκαλος, ο οποίος είναι υποδιευθυντής του εν λόγω δημοτικού σχολείου στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, φαίνεται πως έχει την ίδια συνήθεια με τον αγαπημένο μας κύριο Αυγολέμονο.

Όπως καταλαβαίνετε, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο δάσκαλος έπαιξε τα 1000 ευρώ σε κάποια μορφή τζόγου και προφανώς τα έχασε, χωρίς όμως τη δυνατότητα να τα καλύψει. Η επιλογή που πήρε στην δύσκολη αυτή ώρα ήταν όμως υπερβολικά φιλόδοξη: Για να βρει μία δικαιολογία που τα έχασε, αποφάσισε να σκηνοθετήσει ολόκληρη ληστεία μέσα στο σχολείο. Η πρώτη πράξη ήταν όταν εντοπίστηκε αιμόφυρτος και λιπόθυμος μέσα στο σχολείο από την ιδιοκτήτρια του κυλικείου, η οποία κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να τον πάει στο νοσοκομείο.

Κάπου εκεί όμως ο δάσκαλος παρέδωσε πνεύμα ως ηθοποιός και ομολόγησε ότι δεν υπάρχει ληστεία κι ότι όλα είναι στημένα. Η επόμενη πράξη του έργου ανήκει στην Αστυνομία, η οποία έχει συντάξει σε βάρος του δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

 

Δείτε το βίντεο:

Θα τον είχε καρφώσει μάτι κι αυτόν:

Best of internet