Quantcast
THE STREAM

«Στηρίζω Ζαγοράκη, είμαι πρώτα ΠΑΟΚ και μετά ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Ζουράρις

Νυν υπέρ πάντων ο ΠΑΟΚ είναι η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ


THE NEWSROOM · 30 Ιανουαρίου 2020

Το γιν στο γιανγκ της φράσης «σε αυτά δεν χωράνε οπαδικά» έκανε πράξη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις. Είναι γνωστό ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ) είναι οπαδός του ΠΑΟΚ, αυτό όμως που πολύ πιθανόν να μην είχατε καταλάβει είναι ότι πρώτα οπαδός του Δικεφάλου Βορρά και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Έτσι, δεν δίστασε καθόλου να ξεπεράσει τα κομματικά χαρακώματα για να στηρίξει έναν πολιτικό αντίπαλο: Τον γαλάζιο ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος έπεσε χτες από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας πολεμώντας για τον ΠΑΟΚ. Μιλάμε φυσικά για την εισήγηση της ΕΕΑ προς τον αθλητικό δικαστή, η οποία προτείνει την αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα.

Μιλώντας όμως στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 για την τροπολογία που ψήφισε χτες η ΝΔ, ο Ζουράρις αρχικά τόνισε ότι η τροπολογία δεν είναι καμία δικαιοσύνη (παρότι εξασφαλίζει ότι ο ΠΑΟΚ δε θα πέσει κατηγορία ή κατηγορίες). Αντίθετα, είναι μία απόφαση του κράτους των Αθηνών:

Όπως είπε:

«Η χθεσινή απόφαση διόρθωσε με χειρότερο λάθος, το προηγούμενο μαφιόζικο καθεστώς. Είναι ωμή απόφαση αυτού που λέω εγώ, της χωματερής των Αθηνών, εις βάρος της επαρχίας.»

Στη συνέχεια τόνισε ότι η κίνηση του Ζαγοράκη, ο οποίος απείλησε να φύγει από τη ΝΔ για τον ΠΑΟΚ, είναι «σωστή και παλικαρίσια» – ίσως εδώ να βοηθάει ότι ο Ζουράρις το κρατάει μανιάτικο ενάντια στον Μητσοτάκη. Επειδή όμως ο Ζουράρις δεν είναι κανένας τυχαίος, το καλύτερο ήρθε στο τέλος, όταν τον ρώτησαν αν είναι πρώτα ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΟΚ. Εκεί ο αγηνόρειος και παρεπίδημος βουλευτής δεν δίστασε καθόλου:

«Είμαι πρώτα ΠΑΟΚ και μετά ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργήθηκε πολύ αργότερα.»

Εμείς δεν ξεχνάμε ότι οι δύο αυτοί άνθρωποι έχουν υπάρξει συναγωνιστές. Υπάρχουν φυσικά και τα σχετικά ντοκουμέντα:

Best of internet