Quantcast
THE STREAM

MasterChef: Ο MC Κουτσόπουλος ραπάρει Terror X Crew, δικάζει τον MC Εισαγγελέα

Στο ίδιο επεισόδιο, μία μαυροντυμένη παίκτρια εντυπωσίασε τους κριτής με τα haute cuisine κόλλυβά της


THE NEWSROOM · 30 Ιανουαρίου 2020

Τον κωδικό «MC» θα πρέπει να χρησιμοποιούν από δω και πέρα όλοι οι διαγωνιζόμενοι του Master Chef , και πιθανώς όλοι όσοι φιλοδοξούν να αποκτήσουν godlike skills στη μαγειρική. Την ιδέα για την νέα συντομογραφία έδωσε ο πολυτάλαντος (και πρασινοφρουρός) κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος απέδειξε σε έναν επίδοξο τράπερ – σεφ που δήλωσε πως δικάζει άλλους MCs, ότι έχει πολλά να μάθει για το δικαστικό επάγγελμα.

Ο τράπερ μάγειρας ήταν ο Διονύσης Κούκος, του οποίου το όνομα καταρχάς παραπέμπει υπερβολικά πολύ σε Φουσέκη για να μην προκαλέσει τις υποψίες μας. Ο διαγωνιζόμενος, που είναι παράλληλα και MC της τραπ με ψευδώνυμο «Εισαγγελέας», μπήκε με πολλή φορά στην εκπομπή προκαλώντας τους κριτές (εκτός από τους MCs) και υπονοώντας ότι είναι άσχετοι από χιπ χοπ.

Εκεί ακριβώς έφαγε ένα σκληρό κόψιμο από τον Κουτσόπουλο. Ο κριτής ξεκίνησε ντισάροντας όλους τους τράπερς, για τους οποίους είχε να πει ότι δεν ξέρουν από freestyle. Στη συνέχεια απέδωσε (κάπως αφαιρετικά η αλήθεια είναι, αλλά και γρήγορα) το κλασικό «Ο Έλληνας που έχεις συνηθίσει» των Terror X Crew. Γιατί όπως είπε ο ίδιος, ο θείος Λεωνίδας έχει βαθιά γνώση της μουσικής.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο μετά ο Κοντιζάς ζήλεψε και αποφάσισε να δείξει κι αυτός τα skills του στο freestyle, και μάλιστα με γαστρονομική θεματολογία:

Ο δε Εισαγγελέας της βραδιάς δεν τα κατάφερε ούτε στο μέτωπο της μαγειρικής, καθώς το ριζότο του δεν του απέφερε την πολυπόθητη ποδιά – μπορεί βέβαια αυτό να είναι και ένας οιωνός ότι το μέλλον του βρίσκεται στην τραπ. Ένας άλλος διαγωνιζόμενος τα κατάφερε όμως και μάλιστα κόντρα σε πολλές δυσκολίες.

Αυτός είναι ο 36χρονος Βασίλης Στεφανίδης, ο οποίος έχει όραση μόνο 5%, κάτι που τον κάνει πρακτικά τυφλό. Παρά το μεγάλο του μειονέκτημα όμως, ο Βασίλης κατάφερε να μαγειρέψει μία πολύ δυνατή μανιταρόσουπα και να κερδίσει την αποθέωση των κριτών. Όπως του είπε ο Κουτσόπουλος:

«Βασίλη!  Το πιάτο που έχεις φτιάξει είναι πάρα πολύ νόστιμο. Σε ότι έχει να κάνει με εσένα, είναι πάρα πολύ δυνατό αυτό που βγάζεις, η θετική σου ενέργεια. Και το λέω αυτό γιατί έχουμε δει και ανθρώπους που η πρώτη σκέψη είναι η παραίτηση όταν τους συμβαίνει κάτι δύσκολο. Θα σου πω μια προσωπική μου εμπειρία, εκεί κάπου στο Λύκειο τα είχα με μία κοπέλα, η οποία ήταν κωφάλαλη.

Το πιο σημαντικό ήταν να μην την κάνω να νιώθει ότι είχε κάποιο πρόβλημα, που δεν είχε! Ήταν ένας πλήρως λειτουργικός άνθρωπος και το πρόβλημα το έχουμε εμείς που συνήθως επειδή είμαστε λίγο γαϊδούρια, στην καθημερινότητά μας βάζουμε εμπόδια σε αυτούς τους ανθρώπους… Από μένα είναι «Ναι».»

Δείτε το βίντεο:

Ο Βασίλης, απέδειξε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν.

Ο Βασίλης, απέδειξε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν. Γιατί στη μαγειρική, αυτό που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε, είναι η αγάπη για αυτό που κάνεις. #MasterChefGR #StarChannelTv Star Channel Sotiris Kontizas Ioannidis Panos Chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Gepostet von MasterChef GR am Mittwoch, 29. Januar 2020

Χτες όμως υπήρχε και σουρεαλισμός εκτός από συγκίνηση, καθώς μία διαγωνιζόμενη αποφάσισε να τιμήσει την παράδοση της ελληνικής κηδείας (ή της τα έσκασαν οι Bauhaus που ανακοινώθηκαν τις προάλλες). Πιο συγκεκριμένα, η 21χρονη Μαρία αποφάσισε να μαγειρέψει χοιρινό με κόλλυβα ντυμένη στα μαύρα. Δείτε την γοτθικών επιρροών μαγείρισσα, η οποία πέρασε μάλιστα με 2/3 ναι:

Ένα ιδανικό πιάτο για μία πιο κυριολεκτική εκδοχή της έκφρασης «πεθάναμε από το φαΐ».

 

 

Best of internet