Quantcast
THE STREAM

To χθεσινό MasterChef είχε κόψιμο από κονσέρβα, προικισμένους παίχτες και φιλιππινέζικο μουσακά

Και έναν πιθανό συγγενή του γίγαντα Τάσου Ποτσέπη, έτσι για τη φάση


THE NEWSROOM · 29 Ιανουαρίου 2020

 

Αν πιστεύατε ότι το σερβίρισμα κρέατος που έπεσε κάτω έχει καβατζώσει από τώρα τη θέση της πιο λαμπρής ιδέας του MasterChef 4, ένας 25χρονος που έκανε χτες την απόπειρα του για την ποδιά έχει πολύ διαφορετική γνώμη. Αυτός ήταν ο Ευαγόρας από την Κύπρο, ο οποίος μάλιστα είχε έρθει και πριν δύο χρόνια στις οντισιόν του MasterChef – κάτι εξαιρετικά περίεργο, αν σκεφτεί κανείς ότι η χτεσινή του πατέντα ήταν να μαγειρέψει κεμπάπ με φασόλια γίγαντες από κονσέρβα.

Δυστυχώς, οι κριτές δεν φάνηκε να ενθουσιάζονται από την εμπνευσμένη του ιδέα, αν και μπορεί να βοήθησε το ότι ο κανονισμός απαγορεύει τα έτοιμα πράγματα. Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε το εξής:

«Αν χρησιμοποιήσεις τα φασόλια ακυρώνεσαι!»

Δείτε το βίντεο:

Το ίντερνετ σημείωσε τη συγκεκριμένη συνταγή μαγειρικής:

Ένα άλλο highlight ήταν το email ενός 42χρονου Παναγιώτη, το οποίο μοιράστηκε με το κοινό όταν ο Κοντιζάς του ζήτησε να μιλήσει για τον εαυτό του. Κάπως έτσι μάθαμε ότι ο 42χρονος δουλεύει σε ανθοπωλείο, αλλά και ότι το email του παραπέμπει κάπου αλλού. Όπως πήγε ο διάλογος με τον Κοντιζά:

Π: Το mail μου είναι “προικισμένος”

Κ: Ορίστε;

Π: Δεν είναι το πονηρό το προικισμένος. Είναι από το αγγλικό blessed το οποίο σημαίνει ότι έχεις πολλά χαρίσματα.

Εκεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συμπλήρωσε «Προικισμένος 25», έτσι για να μην πάει η περίσταση ανεκμετάλλευτη. Η βραδιά όμως είχε και diss μεταξύ κριτών, όπως μας έχουν συνηθίσει τόσο καιρό. Η περίσταση ήταν η είσοδος ενός Ποτσέπη με χαβανέζικο πουκάμισο και γυαλιά ηλίου, δυστυχώς όμως όχι του Αναστάσιου, ο οποίος προφανώς αναζητεί σκοπό στη ζωή μετά την πικρή χυλόπιτα από την ΕΛΑΣ.

Το ομολογουμένως απαράμιλλο στυλ του δεν άρεσε όμως στον Κοντιζά, ο οποίος του την είπε σαν να είναι κριτής του GNTM (λέτε να υπάρξει crossover):

«Έχεις έρθει με ένα στιλ που εμένα δεν δείχνει ώριμο, δεν κάνουμε πασαρελίτσα εδώ πέρα. Αυτό δεν καταλαβαίνω τι πουλάς; […] Γιατί μπήκες με τα γυαλιά μέσα; Σταύρο από εμένα έχασες από τη συμπεριφορά, από εμένα είναι όχι.»

Για να επέλθει η ισορροπία, ο Κουτσόπουλος αποκάλεσε τον Κοντιζά «ιαπωνική μάστιγα»:

«Σε κόμπλαρε ο Σωτήρης ε; Αυτή η ιαπωνική μάστιγα πίσω δεν μαζεύεται με τίποτα.»

Στη συνέχεια βέβαια, του είπε ότι μοιάζει με τον Αγάπη Μόνο της καρδιάς μας:

«Μοιάζεις με έναν τύπου που γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και δείχνει τα μπράτσα του, πώς τον λένε;»

Ο παίχτης μάταια προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του:

«Σιγά που δεν κατάλαβες ποιον λέω.»

Ο Κουτσόπουλος πάντως δεν του έκανε τη ζωή δύσκολη:

«Δεν συμφωνώ με το Σωτήρη, εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο τι δοκιμάζω στο τέλος. Δηλαδή και στη ροή του παιχνιδιού, αυτό πάμε και κρίνουμε. Δεν ένιωσα ότι μας προσβάλει κάτι.»

Για να ολοκληρωθεί το πλούσιο πρόγραμμα, υπήρξε κι ένας τρομερά επιτυχημένος οριένταλ μουσακάς από Φιλιππινέζο. Ο 31χρονος Τζον τα πήγε μάλιστα τόσο καλά, που εκτός από 3 ΝΑΙ, είδε τους κριτές να τρώνε όλο το πιάτο που έφτιαξε:

Πάντως άμα παίζουν με βίγκαν κρεμμυδόσουπα και φιλιππινέζικο μουσακά στον MasterChef 3, δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τι θα τρώνε στο MasterChef 5.

 

 

 

Best of internet