Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, φόκο στο Πατρινό Καρναβάλι έβαλαν άγνωστοι haters των Αποκριών

Διαδοχικές επιθέσεις δέχτηκαν τα σκηνικά της μεγάλης γιορτής του πολιτισμού που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες


THE NEWSROOM · 21 Ιανουαρίου 2020

Σαν να μην του έφταναν όλα τα υπόλοιπα, μέτρα και για την προστασία του Πατρινού Καρναβαλιού από τους οχτρούς  του θα πρέπει να πάρει φέτος ο δήμαρχος Πατρών Κώστας Πελετίδης (ο οποίος είναι γνωστό party animal της φάσης). Το Καρναβάλι της Πάτρας ξεκίνησε και επίσημα προχτές με το χορούς και πανηγύρια, κάτι που φαίνεται να ώθησε κάποιους κακιασμένους σε μία εκστρατεία οργανωμένου σαμποτάζ.

Το pyro show έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της σημερινής μέρας, με το πρώτο θύμα να είναι μία καρναβαλική κατασκευή έξω από το δημαρχείο της Πάτρας, με την πρόσοψη του δημαρχείου να αρπάζει κι αυτή λίγο μέσω του εμπρησμού. Υπάλληλος του δήμου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι το όλο κόλπο περιλάμβανε και αυτοκίνητο, μέσω του οποίου διέφυγε ο αντικαρναβαλιστής δράστης.

Η δεύτερη επίθεση έγινε κάπου τρία τέταρτα της ώρας πιο μετά, με τον τόπο του χτυπήματος να είναι η Ακτή Δυμαίων. Η τρίτη καρναβαλική κατασκευή που χτυπήθηκε ήταν στον πεζόδρομο δίπλα από την εκκλησία της Παντάνασσας. Για να σωθούν οι κατασκευές, από τους πυρομανείς χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Tα φωτογραφικά ντοκουμέντα συγκλονίζουν:

 

Όπως και τα βίντεο:

Εμείς από τη μεριά καλούμε τους εμπρηστές να ξανασκεφτούν το ποιον ετοιμάζονται να βρουν μπροστά τους:

Best of internet