Quantcast
THE STREAM

Το φλερτ Κουτσόπουλου – ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται με πρόσκληση στη Χαριλάου Τρικούπη

Από την πλευρά μας θεωρούμε ότι αυτή η συνεργασία έχει μέλλον, ελπίζουμε να προχωρήσει κανονικά


THE NEWSROOM · 17 Ιανουαρίου 2020

Δεν ήταν ξεπέτα τελικά το ειδύλλιο του σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου με το ΠΑΣΟΚ, το οποίο ήρθε στην επιφάνεια όταν ο κριτής του Master Chef δήλωσε δημόσια ότι ακόμη και οι ψηφοφορίες στο GNTM του θυμίζουν Ανδρέα Παπανδρέου. Όλοι ξέρουν στο κάτω κάτω ότι άμα είχαμε ακόμη ΠΑΣΟΚ, στο GNTM θα ήταν όλοι νικητές. Ο πιο πράσινος λογαριασμός του Twitter δεν σπατάλησε φυσικά την πάσα που πήρε.

Το φλερτ όμως συνεχίζεται, με πρωτοβουλία του Κουτσόπουλου μάλιστα, κάτι το οποίο μας βάζει σε προβληματισμό για τις πιθανές πολιτικές φιλοδοξίες του αγαπημένου μας οπαδού του Πανιώνιου. Η αφορμή ήταν η τέταρτη σεζόν του ελληνικού Masterchef, την οποία ο σεφ αποφάσισε να ενσωματώσει σε ένα tweet μαζί με μία ασπροπράσινη καρδούλα ΠΑΣΟΚ. Όλο το ρομάντζο ήταν στη λεζάντα:

«Το masterchef επιστρέφει… Εσύ πότε? masterchef 4 #masterchefgr»

Αυτή τη φορά η απάντηση δεν ήρθε από κάποιο απρόσωπο, ανώνυμο account. Το σημαντικό αυτό έργο ανέλαβε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ (και του ΚΙΝΑΛ), Παύλος Χρηστίδης. Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έστειλε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο κάτι σαν επίσημη πρόσκληση στη Χαριλάου Τρικούπη, χωρίς να διευκρινίζεται αν θα παίξει απλή βεγγέρα ή πρόκειται για κάποιου είδους πρόταση συνεργασίας – επαγγελματικής ή ακόμη καλύτερα, πολιτικής.

Λέτε να δούμε κάτι σαν το παρακάτω στο μέλλον; Η ελπίδα πάντως, όπως και το ΠΑΣΟΚ της καρδιάς μας, θα πεθάνει τελευταία:

 

Best of internet