Quantcast
THE STREAM

Η Κατερίνα Καινούργιου δίκασε τηλεθεάτρια που είχε το θράσος να κάνει έκτρωση

Ηγέτης του κινήματος υπέρ των αγέννητων παιδιών αποφάσισε να γίνει η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε»


THE NEWSROOM · 16 Ιανουαρίου 2020

Ένας ακόμη διάλογος από τη ζώνη του λυκόφωτος έκανε την εμφάνισή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Το καλό είναι ότι δεν ήμασταν απροετοίμαστοι, καθώς το «Ευτυχείτε» μας έχει συνηθίσει σε διάφορα τέτοια περίεργα σκηνικά, όπως τα ανεξήγητα τηλεφωνήματα που επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα – και τα οποία έφτασαν την Κατερίνα Καινούργιου στο σημείο να ζητήσει από τους φασματικούς συνομιλητές της να την αφήσουν ήσυχη.

Ένα νέο κρούσμα όμως έρχεται να αποδείξει ότι η Κατερίνα Καινούργιου δυστυχώς δεν έχει ανακτήσει πλήρως τον έλεγχο της εκπομπής της. Αυτή τη φορά μάλιστα, άλλη άκρη της γραμμής ακούστηκε μία άποψη βγαλμένη από την πολύ πρόσφατη επικαιρότητα. Μία τηλεθεάτρια πήρε τηλέφωνο και μέσα σε κάτι δευτερόλεπτα κατάφερε πολύ ξαφνικά να ομολογήσει ότι κλώτσησε τον άντρα της και έκανε έκτρωση στο παιδί τους.

Όπως είπε:

«Κι εγώ ήμουν έγκυος από αυτόν και τι έκανα; Του έριξα μία κλωτσιά, έριξα και το παιδί και συνέχισα τη ζωή μου.»

Η Καινούργιου όμως έχει στο βιογραφικό της diss με υπερφυσικές οντότητες, κάτι Κορεάτες, τους μαύρους, τον Σπύρο Μπιμπίλα και ποιος ξέρει ποιον άλλο, και άρα δε μασάει έτσι εύκολα. Αμέσως ζήτησε να κλείσουν την θρασύτατη 58χρονη Βαρβάρα, οπαδό των εκτρώσεων και δήλωσε ότι στην εκπομπή της τέτοια πράγματα δεν περνάνε:

«Σας παρακαλώ κυρία μου, τέτοια πράγματα εγώ δε θέλω, να κλείσουμε την κυρία. Όχι, όχι, όχι, όχι. Εδώ έχουμε πει, δε ρίχνουμε παιδιά, δεν υιοθετούμε τέτοιες απόψεις

Κάπως έτσι βρέθηκε η Κατερίνα να είναι οργανικός διανοούμενος και ηγέτης του κινήματος της Ελληνίδας μάνας (του Facebook) και των αγέννητων παιδιών, σε μία περίοδο που κάποιοι αποφάσισαν ότι η ίδια έννοια του παιδιού είναι τελείως ντεμοντέ. Ασφαλώς κάποιοι κακεντρεχείς θα μπορούσαν να ισχυριστούν ξανά ότι αν τα ολόιδια τηλεφωνήματα ήταν στημένα, τότε και η παρέμβαση της 58χρονη Βαρβάρας από το κάτω πουθενά θα μπορούσε να είναι επίσης σκηνοθετημένη.

Αυτό όμως προφανώς δεν ισχύει, και η απόδειξη είναι ότι η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τα ενοχλητικά ολόιδια τηλεφωνήματα να σταματήσουν. Αν δεν σας φτάνει αυτό, τότε δεν ξέρουμε τι άλλο χρειάζεστε πια.

Δείτε το βίντεο:

Ή θα τα αφήσετε να ζήσουν, ή δε θα σας αφήσει να ζήσετε, διαλέχτε.

Best of internet