Quantcast
THE STREAM

Πρώτος ευρωβουλευτής κριτής του Your Face Sounds Familiar θα γίνει ο Γεωργούλης

Ήθελε και μία δουλειά στη ζωή του όπως φαίνεται ο γνωστός ηθοποιός εκτός από το ευρωβουλευτικό του χόμπι


THE NEWSROOM · 13 Ιανουαρίου 2020

Πιο πολυάσχολος κι από τον Νίκο Νικολόπουλο τη μέρα της ονομαστικής του εορτής φαίνεται πως είναι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης. Για να ακριβολογούμε, κατάφερε με τις αμέτρητες δραστηριότητές του (1, 2, 3, 4, 5) να είναι ο ευρωβουλευτής που από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κερδίσει τα φώτα της δημοσιότητας μακράν περισσότερο από κάθε άλλον συνάδελφό του – το οποίο είναι ένα επίτευγμα από μόνο του, αν αναλογιστούμε πόσων ευρωβουλευτών την ύπαρξη έχουμε ξεχάσει τελείως κατά καιρούς.

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του ήταν μάλιστα αυτός ο σουρεαλιστικός μονόλογος α λα ΠΑΕ Εδεσσαϊκός:

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη όμως, οπότε ο Αλέξης Γεωργούλης αποφάσισε να κάνει και κάτι σε χόμπι, έξω από την ευρωβουλευτική του ιδιότητα – ή έστω, συνδυαστικό με αυτή. Αυτό στο οποίο κατέληξε είναι να γίνει ο πρώτος ευρωβουλευτής που θα είναι ταυτόχρονα και κριτής του Your Face Sounds Familiar, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Σε περίπτωση που έχετε απορία για; τους παίκτες θα είναι οι εξής: Ευριδίκη, Λάμπης Λιβεριάτος, Γιώργος Χρανιώτης, Στέφανος Μουαγκιέ, Νικόλας Ραπτάκης, Ηλίας Μπογδάνος, Μαρία Ανδρούτσου, Δανάη Λουκάκη, Τάνια Μπρεάζου και Κατερίνα Κουκουράκη. Οι δε τέσσερις κριτές θα είναι ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Δημήτρης Σταρόβας και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Σε περίπτωση που είστε οπαδοί του Βυζαντινού στυλ, η Μιμή Ντενίση τελικά θα απουσιάζει, λόγω υποχρεώσεών της στο θέατρο.

Δείτε το βίντεο:

Θα φέρει σίγουρα λίγο ευρωπαϊκό αέρα στη διοργάνωση με την παρουσία του.

 

Best of internet