Quantcast
THE STREAM

Για την αμαρτία του αυνανισμού προειδοποιούν νέες αφίσες στο Μετρό της Αθήνας

Μετά το εξώφυλλο της Sportime, το κίνημα ενάντια στις εκτρώσεις θα εκτίθεται άλλο ένα κομμάτι του δημόσιου χώρου


Κώστας Αρβανίτης · 13 Ιανουαρίου 2020

Ποιος είχε την αφελή ιδέα ότι η Εκκλησία της Ελλάδος και οι ομοϊδεάτες της δεν μπορούν να χειριστούν τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας; Μία από τις πιο πρόσφατες ευκαιρίες που είχαμε να το διαπιστώσουμε ήταν αυτόν τον Ιούλιο, όταν η Εκκλησία αποφάσισε να αποδεχτεί το αίτημα του Κινήματος υπέρ της ζωής και εναντίον των εκτρώσεων «Αφήστε με να ζήσω» (έχουν και site – έχει σημασία για τη συνέχεια) και να καθιερώσει μία «Ημέρα αγέννητου παιδιού», η οποία θα είναι η πρώτη Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα.

Την πρώτη τέτοια μέρα τη γιορτάσαμε με τυμπανοκρουσίες λίγο πριν κλείσει το 2019, όμως οι νέοι partners της Εκκλησίας φαίνεται πως έχουν μεγάλες φιλοδοξίες, οι οποίες δεν μπορούν με τίποτα να περιοριστούν σε μία απλή ημέρα. Το ίδιο μέγεθος του στόχου, που είναι η αναστολή του δικαιώματος στην έκτρωση η μείωση της υπογεννητικότητας είναι αυτό που απαιτεί κάτι τέτοιο.

Γιατί οι Τούρκοι είναι πολλοί και εμείς λίγοι, στη χώρα καταφθάνουν κάθε τόσο κάμποσοι μαυριδεροί και δεν έχουμε τι να τους κάνουμε, καταλαβαίνετε που οδηγούν όλα αυτά, έτσι; Η Ελλάδα μας θα πεθάνει και στη θέση της θα μείνει μία μεγάλη αντίχριστη γκέι μουσουλμανική κομμουνιστική κατάληψη. Άρα, Χρειαζόμαστε περισσότερα ξανθά και γαλανομάτικα (οκ, αυτό μπορεί και όχι) Ορθόδοξα Ελληνόπουλα.

Οπότε, το Κίνημα υπέρ της ζωής και εναντίον των εκτρώσεων «Αφήστε με να ζήσω» αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το όπλο της διαφήμισης στο μετρό, χωρίς μάλιστα να τσιγκουνευτεί καθόλου, όπως όλα δείχνουν. Αυτό διαπίστωσαν σήμερα χιλιάδες επιβάτες, οι οποίοι διάβασαν στις αφίσες τα εξής συγκινητικά:

«Ήξερες ότι από την 18η ημέρα κτυπά η καρδιά του; Από την 42η μέρα ανιχνεύονται εγκεφαλικά κύματα; Από την 8η εβδομάδα όλα τα όργανά του έχουν δημιουργηθεί; Από την 10η εβδομάδα νοιώθει πόνο. Διάλεξε τη ζωή.»

Choose life δηλαδή:

Όπως είπαμε, η φάση δεν σηκώνει τσιγκουνιές, οπότε το κίνημα τα έσκασε χοντρά και έβαλε τις αφίσες του σε κάμποσους σταθμούς, μεταξύ αυτών και στο Σύνταγμα. Η νέα διακόσμηση του Μετρό ενθουσίασε το κοινό:

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και η εφημερίδα Sportime ευαισθητοποιήθηκε πρόσφατα για το θέμα. Το αποτέλεσμα ήταν ένα πρωτοσέλιδο που πάνω κάτω έλεγε «χ στην άμβλωση – όβερ στα Ελληνόπουλα» (κάπου στο εξώφυλλο υπήρχε και ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου):

Σύμφωνα με τη Lifo, η ΣΤΑΣΥ δήλωσε ότι καμπάνια είναι πληρωμένη από τον Κοινωφελή Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων» κι ότι στο παρελθόν δεν έχει αφαιρεθεί καμία διαφήμιση, οπότε δεν θα γίνει ούτε και τώρα. Επίσης, ότι η ΣΤΑΣΥ τηρεί τις ισορροπίες καθώς πρόσφατα είχαν αναρτηθεί διαφημίσεις για το Athens Pride, αλλά και για το κίνημα των vegan. Όπως είπαν:

«Η συγκεκριμένη αφίσα, ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με το περιεχόμενό της, κρίθηκε από το εμπορικό τμήμα ότι δεν προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.»

Σε περίπτωση που σας έχει κινηθεί το ενδιαφέρον για τους ιθύνοντες αυτής της κίνησης, ανατρέχοντας στο site τους μπορεί κανείς να μάθει πολύ ενδιαφέροντα και σίγουρα ακόμη πιο έγκυρα πράγματα:

Το δε λουκ των πρωταγωνιστών της ομάδας σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπει στην Βαλκανική εκδοχή του Handmaid’s Tale:

Το πιο ενδιαφέρον πάντως είναι ότι πρόσφατα τοποθετήθηκε για το θέμα κι ένας πολύ γνωστός υπουργός της κυβέρνησης, με αφορμή την εφημερίδα. Όπως τονίσαμε κι εμείς παραπάνω, ο Άδωνις είπε ότι ναι μεν δεν θα απαγορευτούν (ακόμη) οι εκτρώσεις, αλλά επίσης κι ότι πεθαίνουμε σαν Έθνος, από φυσικό θάνατο αλλά κι από εισβολή (αυτό το είπε προχτές):

Εμάς πάντως η θέση μας είναι διαχρονική: Όποιος θέλει να σωθεί το Έθνος μας, πρέπει να ξεκινήσει με την απαγόρευση μίας άλλης κακιάς συνήθειας:

Το παραπάνω σημαντικό κοινωνικό μήνυμα είναι μια προσφορά του Μετέχνιο.

 

Best of internet