Quantcast
THE STREAM

Ο Γιάννης Σπαλιάρας πάει στο Ιράν για γυρίσματα, ο 3ος Παγκόσμιος αναβάλλεται

Αν είχατε καμία αμφιβολία ότι τώρα δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος θα σας πούμε επίσης ότι θα μάθει και περσικά


THE NEWSROOM · 8 Ιανουαρίου 2020

Ούτε ένα 24ωρο δεν κράτησε τελικά η ανησυχία μας ότι ήρθε η ώρα του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου, καθώς ο άνθρωπος που μπορεί να τα λύσει όλα και να χωρίσει τους δύο εμπλεκόμενους μόλις έφτασε στο (παραλίγο) πεδίο της μάχης. Αυτός είναι φυσικά ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος πολύ σύντομα θα βρεθεί στο Ιράν για να πείσει τους Ιρανούς και τους Αμερικανούς να κόψουν τις μαλακίες και να σοβαρευτούν – με το καλό ή με το άγριο.

Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι ο Σπαλιάρας (ο οποίος έχει ήδη γίνει πράκτορας της CIA για άλλη σειρά – μην το ξεχνάμε) πάει στο Ιράν, όπου και θα παραμείνει για δύο μήνες, επειδή εκεί θα γίνουν τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Για όποιον φυσικά δεν είναι τόσο αφελής, είναι τελείως προφανές ότι πάει εκεί σε ειδική αποστολή: Να φέρει, δηλαδή, εις πέρας τη μυστική διπλωματία που είναι απαραίτητη για να αποτραπεί η καταστροφή.

Αν σας ενδιαφέρει πάντως και η ταινία, σε αυτή ο Έλληνας σταρ θα βρεθεί στο ρόλο ενός Βυζαντινού αξιωματικού (ελπίζουμε να λέγεται Καντακουζηνός), ο οποίος θα πολεμάει τους Πέρσες. Για να μπει μάλιστα στο πετσί του ρόλου του, μελετά Περσικά:

«Eίμαι ένας βυζαντινός ιππότης, αξιωματικός, που μάχομαι κατά των Περσών. Θα μιλάω τη γλώσσα που μιλούσαν τον 5ο αιώνα στο Βυζάντιο και μελετάω καθαρεύουσα και περσικά!»

Δυστυχώς για όλους μας, θα είναι υποχρεωμένος να περιμένει κάμποσο καιρό (πιο συγκεκριμένα, τρία χρόνια) πριν μπορέσει να δημοσιεύσει φωτογραφίες:

«Είναι ένα σήριαλ που θα γυρίζεται για τρία χρόνια και τόσο θα πρέπει να περιμένω για να δημοσιεύσω φωτογραφίες»

Δείτε το βίντεο:

Δυστυχώς για το Ιράν και τις ΗΠΑ, η ώρα του παιχνιδιού τελείωσε – αναλαμβάνει ο Γιάννης τώρα.

 

 

Best of internet