Quantcast
THE STREAM

Εύβοια: Μύστης κρεμά αρνί έξω από την πόρτα του για να παγώσει στη χιονοθύελλα

Με μία τεχνική δανεισμένη από τους Εσκιμώους ή τους Σταρκ αποφάσισε να συντηρήσει το αρνί του ένας κάτοικος της Στενής Ευβοίας


THE NEWSROOM · 8 Ιανουαρίου 2020

Εκεί που άλλοι βλέπουν κρίση, άλλοι βλέπουν ευκαιρία. Αντίστοιχα, εκεί που άλλοι βλέπουν κλιματική αλλαγή, Ηφαιστίωνα και χιονοθύελλες, άλλοι βλέπουν τη δυνατότητα για αυτοσχέδια γκάτζετς στον τομέα της ψύξης.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν κι ένας μύστης στη Στενή Ευβοίας, ο οποίος έχοντας να αντιμετωπίσει το δύσκολο task του να συντηρήσει ένα αρνί (όχι οικονομικά), αρνήθηκε να παιδευτεί με το ψυγείο του. Αντιθέτως, στράφηκε στον παγωμένο καιρό, και απλά έβγαλε έξω το αρνί για να το κρατήσει κρύο ο χιονιάς.

Δεν ήταν και πολύ δύσκολο, δεδομένου ότι η Στενή αυτές τις μέρες θύμιζε Αλάσκα:

Έτσι, ο άγνωστος μύστης απλά το έβγαλε και το κρέμασε έξω από την πόρτα του. Κάπως έτσι είναι το θέαμα έξω από την πόρτα, το οποίο δεν μπόρεσε να μην παρατηρήσει και η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1:

Δείτε το βίντεο:

Το μόνο για το οποίο έχει να αγχωθεί με τέτοιες συνθήκες είναι μην του το φάει κάποια αγέλη λύκων ή White Walkers ή κάτι τέτοιο, αλλά σε κάθε περίπτωση όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν ρίσκο.

Best of internet