Quantcast
THE STREAM

Ο Αχιλλέας Μπέος που βολτάρει με πατίνι στο Βόλο και μοιράζει ευχές είναι ό,τι πιο γιορτινό παίζει φέτος

Παράδοση και σύγχρονη τεχνολογία πάνε μαζί για τον δήμαρχο Βόλου που αποφάσισε να προμοτάρει ο ίδιος τα πατίνια


THE NEWSROOM · 20 Δεκεμβρίου 2019

Ο Αχιλλέας Μπέος είναι πάνω απ’όλα ένας μοντέρνος δήμαρχος, όπως απoδείχτηκε πρόσφατα με το αρτιστίκ σποτάκι για το αστικό λεωφορείο της θεσσαλικής πόλης. Ναι, αυτό το λεωφορείο που έχει τις καλύτερες χειρολαβές στον κόσμο των αστικών λεωφορείων και είναι «μεγάλο και μακρύ» (και θυμίζει ολίγον τι ένα αντίστοιχο σποτάκι μιας δανέζικης εταιρείας1 απίστευτη σύμπτωση;):

Το νέο μας διαφημιστικό σποτ είναι στον αέρα!

Gepostet von Αστικό Κτελ Βόλου am Dienstag, 10. September 2019

Anyway, για να επανέλθουμε στον νεωτεριστή δήμαρχο, ο Βόλος ετοιμάζεται να προμηθευτεί 250 ηλεκτρικά πατίνια, τα οποία αναμένονται να ενισχύσουν τις συγκοινωνιακές δυνατότητες των κατοίκων της πόλης (και μάλιστα θα διατίθενται δωρεάν, σύμφωνα με τοπικά μέσα). Αντί να γίνει promotion διά της συμβατικής οδού, ο δήμαρχος Βόλου αποφάσισε να το πάρει πάνω του το πράγμα: Έτσι, έφυγε από το Δημαρχείο με το πατίνι με προορισμό την οδό Φιλελλήνων και το Δημοτικό Θέατρο, όπου γίνονται έργα.

Με το πατίνι του πέρασε από τις οδούς Ιάσονος, Δημητριάδος και Λαμπράκη, ενώ στη διαδρομή δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και το απαραίτητο σοσιαλάιζινγκ. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, ανταλλάχτηκαν κάμποσα καλέσε γιορτέσε.

 Δείτε το βίντεο:

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κι όταν έφτασε στο πάρκινγκ με σκοπό να επιθεωρήσει τα έργα, η φάση ήταν τελείως Μπέος. Φαίνεται ξεκάθαρα από τον λυρισμό της ερώτησης που έκανε στον εργολάβο, σχετικά με το αν θα τελειώσουν στην ώρα τους τα έργα:

«Τα κάνετε γρήγορα και όπως πρέπει ή θα κοκκινίσουν μαγουλάκια;»

H αλήθεια είναι ότι το υποκοριστικό “μαγουλάκια” το έκανε και κάπως χαριτωμένο με τον τρόπο του όλο αυτό, δεν βρίσκετε;

Best of internet