Quantcast
THE STREAM

Ο Κουτσόπουλος τρολάρει το GNTM με ΠΑΣΟΚ στο Twitter, το ΠΑΣΟΚ τον τρολάρει με Κουτσόπουλο

Στα πράσινα βάφτηκε το Twitter σήμερα με αφορμή τον επιτυχημένο τελικό του GNTM


THE NEWSROOM · 20 Δεκεμβρίου 2019

Παντού είναι το ΠΑΣΟΚ αγαπητές φίλες και φίλοι. Είναι, καταρχήν, στην καρδιά μας. Είναι κατά δεύτερον, στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι επίσης στη φαντασία του λαού, το οποίο το θυμήθηκε ακόμα και όταν έφτιαχνε memes για το επεισοδιακό φινάλε του GNTM, όπως γράφαμε νωρίτερα. Ζει και βασιλεύει.

ΣΗΚΩ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ

Gepostet von Dimos Voulgaridis am Donnerstag, 19. Dezember 2019

Ένας από αυτούς που σκέφτηκαν και έπραξαν σοσιαλιστικά ήταν ο αγαπημένος μας (μάστερ) σεφ και γνωστός οπαδός του Ανδρέα Παπανδρέου, Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει την λόγω σεκάνς:

Ο σεφ σχολίασε κι αυτός στo Twitter όπως συνηθίζει τον τελικό του GNTM: Πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι η λέξη “ψηφοφορία” του θυμίζει αυτόματα κάτι πολύ συγκεκριμένο, δηλαδή το Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο:

Αυτό που τερμάτισε τη φάση όμως είναι ότι χώθηκε και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Η αρμάδα της Φώφης Γεννηματά όχι απλά βλέπει την τηλεόραση, αλλά παίζει και στα δάχτυλα τα social media. Κι επειδή φυσικά δεν τους είχε ξεφύγει η φάση με τον Κουτσόπουλο σε ρόλο Παπανδρέου χωρίς Δήμητρα Λιάνη, του απάντησαν με το κατάλληλο απόσπασμα:

Από το GNΤM και τοTwitter θα ξεκινήσει η νέα Αλλαγή αγαπητές φίλες και φίλοι, να το θυμάστε.

Best of internet