Quantcast
THE STREAM

5 μέρες κεκλεισμένων και 150 χιλιάρικα πρόστιμο έφαγαν ο Λιάγκας και ο ΣΚΑΪ

Η αναπαράσταση στην εκπομπή του Λιάγκα του γνωστού περιστατικού ασέλγειας στο ΑΠΘ δε σταματάει να δίνει


THE NEWSROOM · 16 Δεκεμβρίου 2019

Ποινή 5 αγωνιστικών και ένα αρκετά βαρβάτο πρόστιμο εισέπραξαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο ΣΚΑΪ αντίστοιχα για την πρόσφατη συνεισφορά τους στον παγκόσμιο πολιτισμό. Σε περίπτωση που σας προδίδει η μνήμη σας, μιλάμε για το φοβερό αυτοσχέδιο σκετσάκι που είχε στηθεί στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» της 7ης Νοεμβρίου 2019.

H αφορμή ήταν η ασέλγεια που είχε γίνει την προηγούμενη μέρα σε βάρος μίας φοιτήτριας του ΑΠΘ, με δράστη έναν 20χρονο συμφοιτητή της. Το team Λιάγκας απέδειξε πολύ γρήγορα ότι είναι φτιαγμένο για την κωμωδία, καθώς όλοι οι παρόντες έσκασαν στα γέλια και άρχισαν αμέσως τα χωρατά με το περιστατικό. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων, Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία δεν μακροημέρευσε στη θέση της μετά από αυτό (αν και μας χάρισε ένα λυρικό κατεβατό μετά την παραίτησή της, γιατί κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή).

Δείτε το show που τους χάρισε τη δόξα:

Προφανώς κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να μείνει χωρίς κάποιο βραβείο και το ΕΣΡ, το οποίο πρέπει να δέχτηκε την μεγαλύτερη ποσότητα καταγγελιών της ιστορίας του, προχώρησε σε μία εορταστική καμπάνα. Έτσι, η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα θα κοπεί για 5 (πέντε) μέρες από τον αέρα, ενώ το πρόστιμο που θα πληρώσει ο ΣΚΑΪ ανέρχεται σε 150 χιλιάδες ευρώ.

Όπως αναφέρει η απόφαση:

 

1) Για τις παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς διάκρισης λόγω φύλου επιβάλλεται κύρωση προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής για 5 συνεχόμενες ημέρες, από 20/1/2020 μέχρι και 24/1/2020.
2) Για την υποβάθμιση της ποιοτικής στάθμης του προγράμματος επιβάλλεται το χρηματικό πρόστιμο των 150.000 ευρώ.

Άμα δείτε κάπου κανένα στοίχημα σχετικά με το αν θα καταφέρει να ξαναφάει στο μέλλον πρόστιμο η εν λόγω εκπομπή, ίσως αξίζει να το σκεφτείτε.

Best of internet