Quantcast
THE STREAM

Το πρώτο λεωφορείο που γίνεται πισίνα με τη βροχή παρουσίασε η Θεσσαλονίκη

Η προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό του στόλου του ΟΑΣΘ φαίνεται πως κυλάει κανονικά


THE NEWSROOM · 12 Δεκεμβρίου 2019

Μπορεί να χρειάστηκαν λίγες βδομάδες υπομονής, όμως η απάντηση της Θεσσαλονίκης στο λεωφορείο – υποβρύχιο του ΟΑΣΑ είναι επιτέλους εδώ. Πριν λίγες βδομάδες, ένα όχημα της γραμμής 805 «Ασπρόπυργος – Νεόκτιστα (διυλιστήρια)» είχε πέσει σε ένα χείμαρρο και είχε πλημμυρίσει, με τα ντοκουμέντα από το σκηνικό να καταφθάνουν γρήγορα στην στοργική αγκαλιά του Ίντερνετ.

Επίσης 805

Gepostet von Γλυκερία Παπαθεοδώρου am Donnerstag, 31. Oktober 2019

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί πολύ γρήγορα ένα τσουνάμι από memes:

Λεωφορείο του ΟΑΣΑ σήμερα (δεν είναι photoshop).

Gepostet von Tsilavis Agapios am Donnerstag, 31. Oktober 2019

Όπως καταλαβαίνετε, η Θεσσαλονίκη δε θα μπορούσε να μείνει πίσω. Έτσι, ο αντίστοιχος οργανισμός για τη συμπρωτεύουσα, ο ΟΑΣΘ, εισήγαγε το δικό του λεωφορείο με δυνατότητα για αυτοσχέδια πισίνα,  με τη διαφορά μάλιστα ότι δεν χρειάζεται καν να πέσει σε χείμαρρο το λεωφορείο  – το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη βροχή.

Η αλήθεια είναι ότι η μόντα που έχουν κάνει στο λεωφορείο της γραμμής 26 απέχει πολύ από το αθηναϊκό μεγαλείο, αλλά πιστεύουμε ότι η τεχνική τους θα βελτιωθεί στο μέλλον. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η αυταπάρνηση των επιβατών, οι οποίοι θυσιάζοντας την άνεσή τους μαζεύουν τα πόδια τους για να μπορέσει η κάμερα να καταγράψει το θέαμα.

Δείτε το βίντεο:

Οι πολίτες ήδη καταθέτουν τις δικές τους ιδέες για την περαιτέρω αξιοποίηση της πατέντας:

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι εκτός από πισίνες, ο νέος (διορίστηκε τον Αύγουστο) πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόρδας, έχει επίσης υποσχεθεί ίντερνετ στα λεωφορεία στο μέλλον, ώστε να μπορείτε να βγάζετε stories από την πισίνα χωρίς να χαλάτε τζάμπα δεδομένα.

 

Best of internet