Quantcast
THE STREAM

Αυτοδυναμία λεσβιακής τσόντας στην Ελλάδα έδειξε η κάλπη του Pornhub για το 2019

Ο γνωστός κολοσσός του streaming δημοσιοποίησε τα στοιχεία για τις προτιμήσεις των χρηστών του και άρα τι βάζει φωτιά στο ελληνικό πετσάκι


THE NEWSROOM · 12 Δεκεμβρίου 2019

Ένας ένας αυτές τις μέρες παρουσιάζονται οι θεσμοί του Ίντερνετ για να μας αποκαλύψουν τα στοιχεία τους για το 2019. Χτες μιλούσαμε για τη Google, η οποία δημοσιοποίησε τα πρόσωπα, τα πράγματα και τις μαγειρικές συνταγές που μονοπώλησαν το search των Ελλήνων την χρονιά που μας πέρασε, όμως σήμερα ήρθε η ώρα να τοποθετηθεί ένας άλλος πυλώνας του διαδικτύου.

Αυτός είναι φυσικά ο επί γης παράδεισος των επί γης πετσάκηδων, δηλαδή το Pornhub. Κάθε χρόνο, ο γνωστός κολοσσός του streaming μας αφήνει να ρίξουμε μια ματιά στα δεδομένα που παίρνει από τους αμέτρητους χρήστες του σε παγκόσμιο επίπεδο, και ένα μέρος από αυτά αφορούν την πατρίδα μας. Πολύ βοηθητικά, τα στατιστικά του παρουσιάζονται με μορφή γραφημάτων.

Κάπως έτσι λοιπόν μαθαίνουμε ότι ακόμη κι αν μία υπαρκτή μερίδα της χώρας μας ζορίζεται με τα LGBTQ άτομα στην πραγματική ζωή, τιμάει τα L(esbian) άτομα στο Pornuhub:

Πάντως όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, η χώρα μας δεν είναι καν στο top 20 των φανατικών του site:

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η λίμπιντο των περισσότερων ανατέλλει με τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Αυτό συμβαίνει διότι σύμφωνα με τα δεδομένα, όλη η Κεντρική Ασία και την Κίνα τη βρίσκει με Ιαπωνία, θέτοντας νέες δυνατότητες για τη φιλία όλων αυτών των λαών:

Για την ακρίβεια, στη δεύτερη θέση είναι τα επίσης Γιαπωνέζικα hentai:

Το δε χρυσό μετάλλιο των (γυναικών) porn stars πηγαίνει για φέτος στη Lana Rhoades:

Τέλος, όσον αφορά το χρονικό pattern της παρακολούθησης πορνό, κορυφαία μέρα είναι η Κυριακή και κορυφαία ώρα τα μεσάνυχτα. Λιγότερο δημοφιλείς είναι η Παρασκευή και οι 5 το πρωί, αντίστοιχα.

 

Αν κάποιος λοιπόν αργεί να σας απαντήσει στο Messenger την Κυριακή αλλά στις 11 το βράδυ, να ξέρετε ότι παρακολουθεί μία διαφορετικού είδους θεία λειτουργία από τα συνηθισμένα.

Best of internet