Quantcast
THE STREAM

Τη σκόνη του Power of Love έφαγαν οι εκλογές στα ελληνικά Google searches το 2019

Το Power of Love, οι Ιλουμινάτι, ο Sin Boy και το κουλί περιλαμβάνονται στα κορυφαία ενδιαφέροντα της χώρας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Google


THE NEWSROOM · 11 Δεκεμβρίου 2019

Εξαιρετικά πολύπλευροι άνθρωποι είμαστε εμείς οι Έλληνες, αν κρίνουμε από αυτά που ψάχνουμε στο Google, γιατί προφανώς το τι ψάχνουμε στο Google είναι πιο αντικειμενική παρουσίαση της προσωπικότητάς μας από 257 ερωτηματολόγια. Όπως κάθε χρόνο, η Google έδωσε στη δημσοιότητα τα στοιχεία του Year in Search 2019, οπότε μπορούμε να έχουμε μία σοβαρή εκτίμηση για το τι μας απασχολεί.

Ξεκινώντας λοιπόν από τις γενικές αναζητήσεις μπορούμε εύκολα να βγάλουμε το συμπέρασμα πως ό,τι κι αν συμβεί, οι Έλληνες δεν χάνουμε την καλλιτεχνική φλέβα που μας διακρίνει. Πιο συγκεκριμένα, σε μία χρονιά που συνέβησαν τρεις διαφορετικές εκλογές, το ενδιαφέρον των Ελλήνων βρίσκεται σταθερά στραμμένο στην Eurovision, αφήνοντας πίσω του το «που ψηφίζω».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το (ακυρωθέν) Power of Love κατάφερε να περάσει το Κτηματολόγιο, τις Ευρωεκλογές και το επίδομα ενοικίου:

Αν κάποιοι μικρόψυχοι άρχισαν να αμφιβάλλουν για τον πατριωτισμό των Ελλήνων, η επόμενη ενότητα, που αφορά τα πρόσωπα που απασχόλησαν τη χώρα, θα αποδείξει πόσο έξω έχουν πέσει. Στην πρώτη θέση βρίσκεται λοιπόν ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, αποδεικνύοντας ότι ξέρουμε να παίζουμε με ποιότητα, ενώ και η καλλιτεχνική φλέβα δεν μένει πίσω, καθώς ακολουθεί ο εθνικός μας star o Sin Boy.

Θα πρέπει επίσης να απασχολήσει πολύ την Γκρέτα Τούνμπεργκ ότι βρέθηκε να τρώει τη σκόνη της Lady Gaga, αλλά (όπως και παντού) στην Ελλάδα μάλλον δεν την σηκώνει το κλίμα:

Στα τηλεοπτικά δρώμενα, η φάση είναι πιο στρωτή:

Εκεί που τα πράγματα αποκτούν ξανά ενδιαφέρον είναι όσον αφορά τα πράγματα για τα οποία οι Έλληνες ρώτησαν να μάθουν τι είναι. Εκεί περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η συμφωνία των Πρεσπών, το κουλί, οι Ιλουμινάτι και η πολιτική κηδεία, τα οποία αποδεικνύουν το πόσο φιλομαθείς και το πόσο πλατιά ενδιαφέροντα έχουμε σαν λαός.

Δείτε τη λίστα:

Το κουλί πάντως είναι το πιο εύκολο να εξηγηθεί:

Best of internet